Trzeci napisał(a):Przy takiej zamianie jak piszesz to jest ona opłacalna...
Ale w dalszym ciągu myśle o jakiś ulepszeniach,nie myślę już o silniku ale zawieszenia można jeszcze poprawić
Witamy ! |
---|
|
Trzeci napisał(a):Przy takiej zamianie jak piszesz to jest ona opłacalna...
Tak w kwestii formalnej to motasz Frotę pod kątem śmigania po czarnym czy po terenie? Bo przy zawieszeniu to są przeciwne kierunki.romeo2600 napisał(a): Ale w dalszym ciągu myśle o jakiś ulepszeniach,nie myślę już o silniku ale zawieszenia można jeszcze poprawić
romeo2600 napisał(a): Ale w dalszym ciągu myśle o jakiś ulepszeniach,nie myślę już o silniku ale zawieszenia można jeszcze poprawić
jrzeuski napisał(a):Tak w kwestii formalnej to motasz Frotę pod kątem śmigania po czarnym czy po terenie? Bo przy zawieszeniu to są przeciwne kierunki.romeo2600 napisał(a): Ale w dalszym ciągu myśle o jakiś ulepszeniach,nie myślę już o silniku ale zawieszenia można jeszcze poprawić
Arni napisał(a):romeo2600 napisał(a): Ale w dalszym ciągu myśle o jakiś ulepszeniach,nie myślę już o silniku ale zawieszenia można jeszcze poprawić
Sztywny mościk na sprężynkach?
romeo2600 napisał(a):
Z tym to troche za dużo pracy i kłopotów. Ale mysle o zawieszeniu pneumatycznym aby w terenie można było szybko podnieść frotke
RudeBoy napisał(a):romeo2600 napisał(a):
Z tym to troche za dużo pracy i kłopotów. Ale mysle o zawieszeniu pneumatycznym aby w terenie można było szybko podnieść frotke
Jak to zamierzasz zrobić w przednim zawiasie pozostawiając niezależne zawieszenie?
romeo2600 napisał(a):
Myśle o wstawieniu poduszek pneumatycznych w miejsce odbojników gumowych,pompowanych sprężonym powietrzem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości