Witamy ! |
---|
|
jrzeuski napisał(a):Podejdą, ale spytaj najpierw o długość min/max i porównaj to z wykrzyżem swojej Froty.
WoJ-CiE napisał(a):Tu też niezła cena:
http://allegro.pl/amortyzatory-trooper- ... 68042.html
Szkoda, że nowych sprężyn tak tanio nie można znaleźć...
sarman napisał(a):mam te amorki z tyłu (te za 72 zł) i są ok;) po wymianie wreszcie tył zaczął się trzymać toru jazdy a nie lata na wybojach jak żyd po pustym sklepie
WoJ-CiE napisał(a):Sprężyny też idą do wymiany?
Listek1212 napisał(a):Na razie tylko Amorki bo strasznie buja na zakrętachAle jeśli też będę je wymieniał to na ori, lift mi na razie nie potrzebny, na razie
sarman napisał(a):Listek1212 napisał(a):Na razie tylko Amorki bo strasznie buja na zakrętachAle jeśli też będę je wymieniał to na ori, lift mi na razie nie potrzebny, na razie
ja tez liftu nie robie, bo przy ciaganiu przyczepy to nawet przeszkadza, ale bede oddawał swoje sprężyny do habrowania
w Łodzi, wychodzi w miare tanio (ostatnio płaciłem chyba 50 zł od sztuki, bo w innym autku habrowałem)
w zależności od tego ile chcesz to facet Ci je rozciąga i delikatnie utwardza
ja w Kaliszu jestem z raz w tygodniu, to jak bys chcial moge Twoje też do niego podrzucić
sarman napisał(a):ten koleś habruje na miejscu, jak sie odda przed poludniem to po poludniu są gotowe, jak byś chciał to możesz do mnie podjechać, zdjąć sprężyny - to jakieś 10 min roboty (mówie o tyle) - tym bardziej, że mam warsztat samochodowy, więc podnośnik, lewarki, ściągacze do sprężyn (jak są dobite to wyjdą bez ściągaczy, ale po rozciągnięciu trzeba będzie je ścicnąć przed założeniem) mam.
wiec jak cos to bys podjechal, zdjelo by sie, podrzucilo kolesiowi, odebrało i założyło
Pawel napisał(a):..ale... na pewno ich nie dobijesz...
Pawel napisał(a):Przymierzam się żeby zajść do sklepu i pomierzyć... Tylko ja bym montował je do przodu...
Powrót do Zawieszenie i układ kierowniczy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość