Nasza przydomowa kotka parę tygodni temu też urodziła mi dwoje "wnucząt". Musi jakiś urodzaj nastał Pierwsze powiła na kanapie w salonie a drugie już w kojcu, do którego ją przenieśliśmy. A z rańca tak coś dziwnie kręciła mi się po garażu i chciała wpakować do Froty. Rok temu jej nie upilnowała i urodziła w foteliku syna na tylnej kanapie.
No mud, no fun Frota A Long 2.5V6, simex 33", zawias +3", buda +2", drążki kierownicze HD + amortyzator skrętu, mosty 4.56 (przedni od B, tył z LSD), self-made snorkel i zderzaki stalowe, winch Vectra B kombi 2.5V6 170KM Vectra B kombi 2.0 16V - będzie WrakRace edition naprawy i motanie Frotek SMS/PW/email/czat.
w całej sytuacji jest jeden duży minus- najprawdopodobniej mam gówno z wyjazdu do Rumunii (jak nie znajdę kogoś kto się wprowadzi do mnie na 2 tygodnie). Zastanawiam się czy nie wziąść młodych ze sobą na wyjazd bo prawo Rumuńskie nie wymaga paszportu jeśli młode mają mniej niż 3 miesiące i są uzależnione od matki. Matka ma chipy, paszport itd. Jest oczywiście jescze jeden problem bo Słowacja juz nie jest taka fajna i otwarta na szczeniaki. Muszę coś wykombinować tak czy inaczej.
...albo Ty jesz, albo Ciebie jedzą... A 3,1 TDI Long '95 bike MTB wegług własnej specyfikacji... Citroen C8 HDI honda transalp xl600v bmw f650st w razie w: 696445799