Zarejestrowałem się na forum opelfrontera.pl ponieważ jakiś czas temu widząc na ulicy Opla Frontere stwierdziłem, że to jest dokładnie taki samochód jakiego potrzebuję, jaki mi się podoba i o jakim marzę:

Chwilowo pomyślałem o kupnie Fiata Tempry-kombi-akurat trafiła się okazja bo sąsiad z podwórka chce sprzedać, a wiem, że dbał o to auto i mało nim jeździł-niestety -za długo się zastanawiałem i....dzisiaj "sprzątnięto" mi go sprzed nosa :/ Dosłownie jak piszę te słowa to nowi właściciele tego autka wygodnie się w nim rozsiadają i za chwilę sobie odjadą

Dlatego stwierdziłem , że muszę wziąć chwilowo na wstrzymanie. Dowiem się czy mam szansę w banku na jakiś "mały" kredyt na używane autko i poszukam Opla Frontery.
Przepraszam, że tak na wejściu zanudzam-Dzięki jak ktoś doczytał do tego miejsca moje wywody:)
Może znajdzie się na forum Ktoś kto udzieli mi jakiś mądrych rad, dowiem się o Oplach Frontera przydatnych informacji i...może za jakiś czas dokonam mądrej decyzji kupna swojego pierwszego autka

Pozdrawiam.
Krzysiek