witam wszystkich mam pytanie czy da sie zamontowac komputer do froty z roku 2001 chodzi mi o to zeby mniec srednie spalanie zuzycie paliwa podobno wersje froty 3.2 maja tak samo w roczniku od 2002 tak wiec prosze o jakas wypowiedz jezeli da sie cos takiego przerobic
Jest na forum o takim motaniu... Poszukaj, jeżeli będzie się Tobie chciało - "carputer we frotce"...
...albo Ty jesz, albo Ciebie jedzą... A 3,1 TDI Long '95 bike MTB wegług własnej specyfikacji... Citroen C8 HDI honda transalp xl600v bmw f650st w razie w: 696445799
Generalnie to chodzi mi o orginalny wyswietlacz tak jak powinno byc nie o taki carputer (car-pc) jak bylo wczesniej na forum.Sebol czy moglbys mi napisac cos wiecej co trzeba przerabiac jest taki na allegro http://moto.allegro.pl/wyswietlacz-mid- ... ml#gallery chodzi o to czy on wogole pasuje czy mowimy o czyms innym?
Tak przy okazji to ten akurat jest z jakiegoś anglika i masz wszystko w jednostkach galon i mila Nie wiem czy da się to przerobić na nasze jednostki, znajomy ma z anglika i trochę to
ok rozumiem ale taki sam wersja europejska z rocznika od 02 bedzie pasowal tak czy nie?i chodzi mi czy zalozenie takiego kompa jest duzy problem co trzeba przerabiac
zalozyc sie da przestawic trzeba i dostroic spalanie OPEL TECHEM wiazka za radiem jest inna +komp + wyswietlacz+ wlaczniki prawe od wycieraczek z funkcją kompa oraz pomostkowac trzeba pare kabli bo choinka by sie zrobila na wyswietlaczu ze nic niedziala koszt okolo 700zl ten co jest wystawiony to jest akurat moj komp ktory mu sprzedalem
AUTO SERVICE 4X4 specjalizacja opel frontera OPEL FRONTERA (Isuzu Amigo) 4,6V8 4x4 SPORT 2002 300KM BUS T6 2016 150KM LAWETY PRZYCZEPKI POMOC DROGOWA
NA WARSZTACIE RZECZY NIEMOŻLIWE ROBIMY OD RĘKI ,CUDA ZAJMUJĄ NAM TROCHĘ WIĘCEJ CZASU TEL 507 112 685 email: sebol.dlugi@wp.pl GG 13967843