witam wszystkich . jestem tu świeży i dopiero od niedawna posiadam FROTĘ . z początku wiele osób odradzało mi zakup tego autka ale jednak się skusiłem...no i decyzji mojej nie żałuję.
No mud, no fun Frota A Long 2.5V6, simex 33", zawias +3", buda +2", drążki kierownicze HD + amortyzator skrętu, mosty 4.56 (przedni od B, tył z LSD), self-made snorkel i zderzaki stalowe, winch Vectra B kombi 2.5V6 170KM Vectra B kombi 2.0 16V - będzie WrakRace edition naprawy i motanie Frotek SMS/PW/email/czat.
jakbym miał słuchać gości co mi odradzali zakup Froty to bym zapewne jakimś Nissanem jeździł albo nie wiem czym ale trzeba zawsze iść za głosem serca bo rozum Froty nie ogarnia
Fronterzak zielony? Nie, to Krypton Green Mica. Krypton - Superman. Green - Wojskowy kolor. Mica - Pocisk rakietowy przechwytujący.
ormowsky Witaj Nie dziwię ci się twojej decyzji Frotka to naprawde bardzo fajne autko za niewielkie finanse które nawet po latach trzyma fason i wygląd tak szybko się nie starzeje Pozatym kumpel sam już zbiera kasę na frotkę jak zobaczył że ja do niego w te śniegi bezproblemu dojeżdzam a on wali z buta bo żadna osobówka nie jest w stanie tamtędy przejechać