Witamy ! |
---|
|
benek-36 napisał(a):hej wlasnie w niedziele montowalismy z kumplem u niego na frotce taki zestaw
http://cgi.ebay.co.uk/HONDA-ABS-SPOT-LI ... m1e08623af
i mielismy te same watpliwosci ale po przejazdzce po autostradzie ( a nie bylo to 100 km na godz.) powiem krotko ''cicho sza'' na dachu![]()
bardziej slyszalne byly opony a co do spalania coz tu nie pomoge bo za krotko jezdzi z tym
Darek 1 napisał(a):benek-36 napisał(a):hej wlasnie w niedziele montowalismy z kumplem u niego na frotce taki zestaw
http://cgi.ebay.co.uk/HONDA-ABS-SPOT-LI ... m1e08623af
i mielismy te same watpliwosci ale po przejazdzce po autostradzie ( a nie bylo to 100 km na godz.) powiem krotko ''cicho sza'' na dachu![]()
bardziej slyszalne byly opony a co do spalania coz tu nie pomoge bo za krotko jezdzi z tym
zapodaj foty poglądowe
przemia napisał(a):... ma na dachu 4 dalekosiężne bez osłon i póki co nikt się nie czepiał a nie wierzę że się nie spotkał z żadnym radiowozem...
mazurkas007 napisał(a):przemia napisał(a):... ma na dachu 4 dalekosiężne bez osłon i póki co nikt się nie czepiał a nie wierzę że się nie spotkał z żadnym radiowozem...
ja mam 4 lampki na dachu od paru lat, baz zaslepek.
nigdy nie mialem zadnych problemow, ani z policja, ani z przegladami.
po prostu nie uzywam ich na drogach publicznych.
tomik napisał(a):Czaiłem się kiedyś na taki zestaw jak na tym zdjęciu ale nie wiem jak frotka b long by wyglądała z halogenami na dachu![]()
galaxy napisał(a):zależy na jakiego wariata na stacji się trafi ja ostatnio jak byłem na przeglądzie gość dowalił mi się do oryginalnych halogenów na kangurze że za mały odstęp pomiędzy sobą mają ....![]()
kondi napisał(a):"odgrzewam kotleta"
pytanie do ludzi co mają choinkę na sportach : którędy macie poprowadzone przewody z lamp do przekaźników... tzn jak dostać się zasilaniem z komory silnika do lamp
thral666 napisał(a):kondi napisał(a):"odgrzewam kotleta"
pytanie do ludzi co mają choinkę na sportach : którędy macie poprowadzone przewody z lamp do przekaźników... tzn jak dostać się zasilaniem z komory silnika do lamp
Pod uszczelką od drzwi pod maską do komory silnika a stamtąd przez gumę od linek mam do przełącznika który mam zamontowany w tym plastiku co przy drążku zmiany biegów jest.Lampy na bagażniku zaraz za szyberdachem więc światło nie wpada do środka ani przez dach ani przez przednią szybę. Mogę jak by ktoś chciał rzucić jakieś foto
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości