wokarkadi napisał(a):W moim przypadku nie zadziałało tylko nerwa małzowina dostała ze znowu upodlony wracam
bo za mało wypiłeś, jak byś był bardziej porobiony to nie było by dyskusji ani gadki, a do rana ciśnienie by jej zeszło.
Witamy ! |
---|
|
wokarkadi napisał(a):W moim przypadku nie zadziałało tylko nerwa małzowina dostała ze znowu upodlony wracam
cinek1983059 napisał(a):Odoll napisał(a):A do 2.8 jakie oprogramowanie?![]()
młotek i przecinak
Ten Twój 2.8 to wyjechał z fabryki z 2.5TDS i dlatego miał gniazdo OBDprzemekcrx napisał(a):cinek1983059 napisał(a):Odoll napisał(a):A do 2.8 jakie oprogramowanie?![]()
młotek i przecinak
Oj nie gadaj coś tam maprzynajmniej wejscie na obd..
grzerog napisał(a):Witam. Nie mogę podpiąć się pod komputer oraz nie mogę wymrugać kodu usterek. Potrzebuję opis gniazda diagnostycznego z kolorami przewodów. U mnie w 6 gnieździe jest pusty styk. Luzem wisi niebieski przewód, na którym na jednym końcu jest konektorek taki, który wygląda jak by wysunął się z kostki. Drugi koniec tego przewodu jest odcięty. Frota B sport 2.2 Dti rok 2003. Proszę o pomoc. Dziękuję
mfw napisał(a):Czy tymi które wymieniłeś coś oprócz silnika jeszcze mogę zdiagnozować?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość