Witamy ! |
---|
|
nesfor napisał(a):Ostanio kupilem elm327 mini na bluetooth, czy u kogos to malenstwo smiga ?
brum napisał(a):W 2.2i jest motronic, a nie żadne isuzu.
No to teraz już wiesz czemu Frotę B się kupuje tylko z kompletem kluczykównesfor napisał(a):Wogóle to chcialbym dograc drugi komplet kluczykow ale nie moge dorwac sie do imobilizera a sklonowanie klucza to gdzie bylem to mnie odesłali z kwitkiem boe nie obsluguja tego typu transrespondera
jrzeuski napisał(a):No to teraz już wiesz czemu Frotę B się kupuje tylko z kompletem kluczykównesfor napisał(a):Wogóle to chcialbym dograc drugi komplet kluczykow ale nie moge dorwac sie do imobilizera a sklonowanie klucza to gdzie bylem to mnie odesłali z kwitkiem boe nie obsluguja tego typu transresponderaZ jednym kluczykiem jest warta mniej o tyle, ile weźmie ASO za zapasowy kluczyk. Czyli sporo
Ten sam problem dotyczy A po lifcie, które mają immo w kluczyku. Swoją TDS kupiłem bez tej wiedzy, więc kluczyka pilnuję jak oka w głowie. Dorobiłem drugi tylko do otwierania drzwi, żeby wyjąć graty z bagażnika zanim ją podpalę, żeby nie stała jako pomnik, jeśli zgubię kluczyk do odpalania
kajjman napisał(a):Próbował ktoś łączyć się Maxi Testem ?
Odoll napisał(a):A do 2.8 jakie oprogramowanie?![]()
cinek1983059 napisał(a):Odoll napisał(a):A do 2.8 jakie oprogramowanie?![]()
młotek i przecinak
Semir napisał(a):cinek1983059 napisał(a):Odoll napisał(a):A do 2.8 jakie oprogramowanie?![]()
młotek i przecinak
A w razie problemów z komunikacją trzeba jakieś
0.5-1.0%%%%%%% L. Pomaga.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość