Przerażasz mnie killer.
Możesz mi wyjaśnić na jakiej podstawie wysnuwasz swoje wnioski na temat moje wiedzy i doświadczenia zawodowego?
Ja bym nie potrafił wysnuć takich teorii jak Ty o nikim tu z forum.
Ja mogę napisać, że w dupie byłeś i gówno widziałeś.
Rozłożyłeś mnie kompletnie pisząc o terminatorkach...
Moje ciśnienie = 0 bardzo dobrze się bawię.
Ja niczym się tu nie przechwalam to twoja interpretacja. Teraz będę.

Przez 7 lat (znudziło mi się) byłem aktywnym i oficjalnym "beta testerem" MS.
Chcesz pogadać jeszcze czy będziesz się onanizował dalej nad swoimi wielkimi sieciami którymi zarządzasz.
Tak BTW to z mojego doświadczenia wynika, że jak ktoś zarządza "wielkimi sieciami" takimi jak Ty to nie martwi się o "dorabianie" i "socjal" bo stanowisko administratora tej wielkiej sieci w więkoszości przypadków mu to zapewnia.... a w Wawie prawie na pewno...
JJKILLER napisał(a):A wiesz czemu XP w sieci z Vistą się krzaczyły?
Bo następowała niezgodność platform i Vista wykrzaczała XP. Miałem dokładnie taki sam problem, do sieci złożonej z XP dołączona została jedna stacja z Vistą i cała sieć zaczęła się sypać, po odłączeniu tej stacji wszystko wróciło do normy.
buhahaha...
Takie głupoty to można wciskać pani Stasi co jej "komputer nie działa"
oj.. kiler..klier... mogłeś tego nie pisać... tym rozwiałeś wszelkie moje wątpliwości
ale i tak serdecznie pozdrawiam i mam nadziej będziemy mogli kiedyś poprowadzić tą żywą dyskusje nie na forum a w realnych warunkach
-- Dodano 23 sty 2013 19:53:30 --
Trzeci napisał(a):Skończmy juz ten

Dla jednych 8 to shit dla innych super ekstra. Tak samo jest z Vistą i XP. Racja jest jak

każdy ma swoją i tedy nie dojdziemy do konsensusu.
jakby killer jak zwykle nie wyskoczył z personalnymi dojazdami to mogliśmy ciekawie dyskutować teraz to już pozamiatane