Witamy ! |
---|
|
JJKILLER napisał(a):Aaaa.
Ale skoro mam na ATkach znaczek góry ze śnieżynką to można uważać że są "poniekąd" zimowe
smike napisał(a):w tym wątku to chyba więcej osób "pod wpływem" pisało swoje głębokie przemyślenia.![]()
Odoll mnie cytuje coś bez sensu. Ok, wiadomodziała. Kondi miał/ma problemy ze słowem pisanym.
![]()
Stąd właśnie ten cytat i moje pytanie było. Czasem ciężko zrozumieć, co poeta miał na myśli.
HANKOOK napisał(a):Moim skromnym zdaniem dobrze że opony przystosowane do warunków zimowych są obowiązkiem, bo znam kilka osób które chwalą się że przetrzymały zimę na oponach letnich bo mają je nowe, jakie to ma znaczenie że są nowe przecież zimówki czy też całosezonowe mają inne parametr pracy mieszanki gumy i kształtu bieżnika i tak jak zarówno światła w dzień jak i opony przystosowane do odpowiedniej pory roku są koniecznością bo polepsza to nasze bezpieczeństwo bo chyba lepiej wykosztować się na żarówki czy na opony całoroczne niż być odwiedzanym na tym cmentarzu dnia 1 listopada.
Ale jestem też za tym aby prawo nie ograniczało się tylko do opon zimowych bo na przykład KM2 ma głębszy bieżnik niż najlepsza nowa zimówka w prawdzie chodzi też o powierzchnie kontaktu z drogą ale nie może być tak ze jadąc na jakąś wycieczkę w teren trzeba było zakładać opony zimowe bo na drodze jest to obowiązkiem w okresie zimowym.
Jeżeli nikt się zemną nie zgadza proszę o usunięcie mej wypowiedzi...![]()
przemia napisał(a):Po raz kolejny uważam że osoby które nie mają prawa wypowiadać się na tematy o których nie mają pojęcia o tym co piszą. Jak ktoś kto nie jeździ autem może wypowiadać się na temat opon?
HANKOOK napisał(a):Moim skromnym zdaniem dobrze że opony przystosowane do warunków zimowych są obowiązkiem, bo znam kilka osób które chwalą się że przetrzymały zimę na oponach letnich bo mają je nowe, jakie to ma znaczenie że są nowe przecież zimówki czy też całosezonowe mają inne parametr pracy mieszanki gumy i kształtu bieżnika i tak jak zarówno światła w dzień jak i opony przystosowane do odpowiedniej pory roku są koniecznością bo polepsza to nasze bezpieczeństwo bo chyba lepiej wykosztować się na żarówki czy na opony całoroczne niż być odwiedzanym na tym cmentarzu dnia 1 listopada.
Ale jestem też za tym aby prawo nie ograniczało się tylko do opon zimowych bo na przykład KM2 ma głębszy bieżnik niż najlepsza nowa zimówka w prawdzie chodzi też o powierzchnie kontaktu z drogą ale nie może być tak ze jadąc na jakąś wycieczkę w teren trzeba było zakładać opony zimowe bo na drodze jest to obowiązkiem w okresie zimowym.
Odoll napisał(a):EeeeeePrzeczytaj jeszcze raz co napisałeś
Może po 4
bym to inaczej przyjoł ale teraz jestem trzeźwy a Ty chyba nie byłeś jak to pisałeś
![]()
przemia napisał(a):Czepiasz się...Pisałem to jednocześnie rozmawiając z szefem...
![]()
Już poprawiłem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość