Witamy ! |
---|
|
ttoby napisał(a):PS. na aucie mam nalepki 16v
brum napisał(a):Po prostu napisz jaki bo jestem ciekawy. A najlepiej zrób screena.
JJKILLER napisał(a):A tak na marginesie, fotka Jimmy'ego, zamieszczona przez lanbo to amerykański odpowiednik naszej Frotki B
FROTERKA napisał(a):A poza tym i tak wszystko to są DŻIPY.
Z tym błędem to bym polemizował. Tę informację mam od człowieka, który wiele lat pracował w dyrekcji Mitsubishi, w Niemczech.brum napisał(a):JJKILLER Galoper to jest Pajero produkowane na licencji Mitsubishi przez Hundai-a i było sprzedawane wszędzie przez niego i nie była to nazwa zmieniona przez Mitsu. Mitsu zmieniło nazwę w krajach hiszpańsko języcznych na Shogun a u nas było Pajero. więc tu masz błąd.
JJKILLER napisał(a):A tak na marginesie, fotka Jimmy'ego, zamieszczona przez lanbo to amerykański odpowiednik naszej Frotki B
I tu też śmiem się nie zgodzić. Isuzu też należy do koncernu GMC i tak samo jak Jimmy, Rodeo i Frotka były projektowane przez ten sam zespół, który w zależności od rynku wprowadzał takie, bądź inne modyfikacje.brum napisał(a):...zresztą Frota to Isuzu Rodeo więc Jimmy nie był jej odpowiednikiem. Jimmy to całkiem inne auto wgl nie mające nic wspólnego z Frota czy Rodeo.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość