Witamy ! |
---|
|
s4e napisał(a):Z ciśnieniem nic nie będzie, tylko będzie wyglądało jak ulep
brum napisał(a):tego i tak nie widać
jesteście pewni i dacie sobie rękę uciąć że będzie ok z ciśnieniem?
brum napisał(a):Wolę nie ryzykować
RudeBoy napisał(a):brum napisał(a):Wolę nie ryzykować
Większy przekrój od smoka do pompy = większy czas bez ciśnienia po odpaleniu.
E tam, u mnie kontrolka gaśnie po 5-10sek od odpalenia i od kiedy pamiętam ten typ tak ma. Potem ciśnienie idzie na max a po rozgrzaniu silnika nigdy poniżej 1/4 nie spada.RudeBoy napisał(a):Żeby nie było tak, że brumowy swap się zakończy tam gdzie się zaczął czyli w garażu... bo panewy pójdą w pizdu podczas pierwszych startów silnika...
jrzeuski napisał(a):E tam, u mnie kontrolka gaśnie po 5-10sek od odpalenia i od kiedy pamiętam ten typ tak ma. Potem ciśnienie idzie na max a po rozgrzaniu silnika nigdy poniżej 1/4 nie spada.RudeBoy napisał(a):Żeby nie było tak, że brumowy swap się zakończy tam gdzie się zaczął czyli w garażu... bo panewy pójdą w pizdu podczas pierwszych startów silnika...
A co do poszerzenia na kolanku, to nie będzie to miało wpływu na ciśnienie.
jrzeuski napisał(a):I tak droga od smoka do pompy jest krótsza niż od pompy do wszystkich zakamarków silnika.
jrzeuski napisał(a):U mnie się chyba opróżnia i dlatego tak długo muszę czekać aż kontrolka zgaśnie. No, ale dopóki ciśnienie w czasie pracy jest OK, to nic nie ruszam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość