Zawsze mnie zastanawia ten wodospad na końcu. Silnik się zatarł czy co?adrianee36 napisał(a):tutaj mamy piekny wykres, ktora V6 ma taki ?

Witamy ! |
---|
|
Zawsze mnie zastanawia ten wodospad na końcu. Silnik się zatarł czy co?adrianee36 napisał(a):tutaj mamy piekny wykres, ktora V6 ma taki ?
jrzeuski napisał(a):Zawsze mnie zastanawia ten wodospad na końcu. Silnik się zatarł czy co?adrianee36 napisał(a):tutaj mamy piekny wykres, ktora V6 ma taki ?
adrianee36 napisał(a):
Ps. ali co ty miałes z turbo ?
adrianee36 napisał(a)::D ale to szału nie robiło 127km i 180NM , dlatego masz moze negatywne opinie o benzynie turbo ;D jeszcze na gaznikach solexa, szło to pewnie jak dobry poldek .
adrianee36 napisał(a)::D ale to szału nie robiło 127km i 180NM , dlatego masz moze negatywne opinie o benzynie turbo ;D jeszcze na gaznikach solexa, szło to pewnie jak dobry poldek .
Ale inni dalej próbująRudeBoy napisał(a):jrzeuski napisał(a):Na razie nie mogą sobie poradzić z właściwym smarowaniem i tłok się przyciera. Przy dobrych harcach w terenie mógłby wylecieć bokiem
To narazie trwa już od 20 lat. Mazda w tym roku zdaje się zaprzestała rozwoju wankla.
brum napisał(a):w każdym jest możliwe, tylko koszt będzie ogromny.
kat825 napisał(a): do tego Chip i możesz mieć Frotkę z mocą ok 230km
kat825 napisał(a):Po co wyważać otwarte drzwi?!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości