Witamy ! |
---|
|
Sam widziałeś, że to był odcinek dla AT Dla MT była ta podmokła łączka ciut wcześniej Mam nadzieję, że właściciel się nie obrazi, że zrobiłem tam nawrotkę. Trawa chyba jakoś da radę odrosnąćalbi napisał(a):Trasa rewelacja - szczegolnie odcinek dla MT'kowcow
mody1 napisał(a):jacek przecież utopił auto po nawiewy
mody1 napisał(a):jacek przecież utopił auto po nawiewy
U Dzidy na starcie też nie było uwagi, żeby nie przejeżdżać stawu po następną pieczątkę, ale nie mam o to żalu Tym bardziej, że ją w ten sposób zdobyłem Tylko przez to zatrzymanie nie dałem rady wydostać się na drugi brzeg a cofnięcie się, żeby zrobić drugą próbę to był błąd. Należało czekać z dziobem na brzegu aż ktoś mi też wyciągnie. Tę pieczątkę, na której urwałem drążek kierowniczy też zdobyłem trudniejszą drogą i też poległem wracając. Tylko pieczątkę "której się nie da zdobyć bez wyciągarki" (cyt. organizatorów) przybiłem za drugą próbą, bo przy pierwszym ataku trafiłem kołem w drzewo, co mi przestawiło kierownicę utrudniając potem powrót do domu (ale po 100km się przyzwyczaiłem).drugi oposs napisał(a):A tak na poważnie to jestem teraz trochę zła na siebie, bo jadąc trasą w piątek (nie znałam jej wcześniej) miałam wrażenie, że ta łąka może kusić, aby na nią wjechać i zasugerowałam chłopakom, aby w tym miejscu wpisać uwagę !Nie wjeżdżać na łąkę! Nie dopisaliśmy tego
Po nas jechał już tylko Darek. Raczej zauważył ślady mojego zawracania i że to nie element roadbooka.Jedna osoba może się pomylić i straty rzeczywiście mogą być niewielkie, ale gdyby było więcej uczestników, to mógłby się jeszcze znaleźć ktoś, kto zobaczyłby te koleiny i też by tam chciał wjechać.
jrzeuski napisał(a):U Dzidy na starcie też nie było uwagi, żeby nie przejeżdżać stawu po następną pieczątkę, ale nie mam o to żalu
Powrót do 4 Rajd OFF, 2012, wiosna, Biała Podlaska
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość