Witamy ! |
---|
|
Prorok78 napisał(a):A Montek ? Te same sprezyny ma ?? Hmm... a jak sie ma porownanie:
Seryjne sprezyny do A vs Ironman + 2in do B ??
Roznica w cenie 100%- troche to kuszace jest ale nie chce kupic i wtopic
No i jesli do A to do ktorej? Krotkiej czy Dlugiej ?
A jaka cena jest aktualna za springi z Pospringu??
Podkrecilem przod bo mi oponki tarly - teraz mam od srodka piasty 54 cm, a tyl mam na 48... heh wyglada jak chooper
Prorok78 napisał(a):no jak bym dostal 52-52 cm to przod opuszczam o ten 1 cm i gra gitara
Prorok78 napisał(a):Hmm....a czy springi od Tropera/Montereya beda dobre do podniesienia Frotki B?Wejda?
Prorok78 napisał(a):A ja mam pytanie o ta przekladke sworzni pod wahacz... mozna cos wiecej ?:) Jakies fotki ?? Czy po podkreceniu na dragach, przelozenie sworzni poprawi czy jeszcze dodatkowo pogorszy geometrie (katy kola) ??
Prorok78 napisał(a): czy taki uklad nie bedzie znaczaco mechanicznie slabszy ? W orginale podstawa sworznia ma podparcie na wahaczu - po przekladce sworzen trzymaja tylko te 4 sroby... ma to znaczenie dla wytrzymalosci ? - glownie chodzi mi o udar - wpadniecie w dziure itp...
Nie, jeśli lewarując tył koło się odrywa od ziemi a amortyzator dalej można odkręcić i zdjąć z mocowania. Innymi słowy: nie trzeba wymieniać, jeśli ogranicznikiem wykrzyżu jest stabilizator a nie amortyzator. Inaczej zabawa w terenie w końcu rozerwie amortyzator.adek napisał(a):czy muszę wymienić amortyzator na dłuższy.
Przyjrzyj się dobrze czy nie pękła.w dodatku sprężyna lewej strony siadła 0 20mm.
Powrót do Tył B 98-2004 sprężyny
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość