A puźniej będzie psikanko, jak kolwiek by to nie zabrzmiało

Witamy ! |
---|
|
kerad24 napisał(a):Victoria Podniosłem. Fakt ze klucz udar i 100cm rura klucz nr 27 i 3/4 poszło.....kurcze 10 cm krecenia taka róznica była teraz tylko idealnie rególować bo kierownica krzywo na lewo i sciąga ale to już z górki. Dzięki chłopaki!!!!!
brum napisał(a):Podkręcenie nie przestawia geometrii. Niech sprawdzi górne tuleje wahacza.
brum napisał(a):Podkręcenie nie przestawia geometrii. Niech sprawdzi górne tuleje wahacza.
brum napisał(a):Czy tuleje są ok.
Jakoś w moich się nie przestawiła. I nawet jak się da na max do góry to koła będą stały równo jeśli nic nie jest wywalone.
brum napisał(a):No to ja mam chyba obie zepsute skoro się tak nie dzieje
RudeBoy napisał(a):Taaa.. wcale nie przestawia
Nie dość, że się koła trochę kładą (nie wiele ale jednak)
Natomiast zbieżność to idzie w kosmos. Jak wykręcił o 10cm to na pewno ma siekę ma straszną.
adrianee36 napisał(a):RudeBoy napisał(a):Taaa.. wcale nie przestawia
Natomiast zbieżność to idzie w kosmos. Jak wykręcił o 10cm to na pewno ma siekę ma straszną.
majster... wes zrób model zawieszenia frontery z patyków i to sobie obrazowo sprawdzbo widze ze chyba pomyliłeś zawieszenie z pojedyńczym wachaczem jak w grand vitarze z fronterowym na dwóch wahaczach .
brum ma racje nic sie nie pierd...
adrianee36 napisał(a):RudeBoy napisał(a):Taaa.. wcale nie przestawia
majster... wes zrób model zawieszenia frontery z patyków i to sobie obrazowo sprawdzbo widze ze chyba pomyliłeś zawieszenie z pojedyńczym wachaczem jak w grand vitarze z fronterowym na dwóch wahaczach .
brum ma racje nic sie nie pierd...
brum napisał(a):Czyli podczas jazdy po dziurach zbieżność w każdym aucie się rozpiernicza. Strach jeździć po dziurach w zakręcie bo wyrwie z rąk kierownice![]()
Powrót do Przód - drążki skrętne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość