maciek napisał(a):... pali koło 19,5-20l LPG...
a ty chcesz spalić całe lpg wszechrusi?
Witamy ! |
---|
|
maciek napisał(a):... pali koło 19,5-20l LPG...
maciek napisał(a):Hehe... Myślisz, że za dużo ciągnie?
maciek napisał(a):No nie wiem, gaz jest dwa razu tańszy od benzyny... Ale dlatego też napisałem - ktoś ma Frotkę w konfiguracji 3.2 gaz? Jeśli tak to ile Wam palą? +jeżeli jest to za dużo, to ktoś ma z Was pomysł czy coś może być uszkodzone albo niesprawne, nieszczelne itd?
maciek napisał(a):No nie wiem, gaz jest dwa razu tańszy od benzyny... Ale dlatego też napisałem - ktoś ma Frotkę w konfiguracji 3.2 gaz? Jeśli tak to ile Wam palą? +jeżeli jest to za dużo, to ktoś ma z Was pomysł czy coś może być uszkodzone albo niesprawne, nieszczelne itd?
JaGrab3 napisał(a):Min. dlatego wolałem manuala, bo jestem sobie w stanie wyjść na 14 średnią 95% po mieście.
Stabros napisał(a):A jakiej wielkości masz zbiornik LPG?
Stabros napisał(a):maciek napisał(a):No nie wiem, gaz jest dwa razu tańszy od benzyny... Ale dlatego też napisałem - ktoś ma Frotkę w konfiguracji 3.2 gaz? Jeśli tak to ile Wam palą? +jeżeli jest to za dużo, to ktoś ma z Was pomysł czy coś może być uszkodzone albo niesprawne, nieszczelne itd?
tak czy siak to masakra
A jakiej wielkości masz zbiornik LPG?
maciek napisał(a):JaGrab3 napisał(a):Min. dlatego wolałem manuala, bo jestem sobie w stanie wyjść na 14 średnią 95% po mieście.
maciek napisał(a):JaGrab3 napisał(a):Min. dlatego wolałem manuala, bo jestem sobie w stanie wyjść na 14 średnią 95% po mieście.
Rozumiem, że lpg?Stabros napisał(a):A jakiej wielkości masz zbiornik LPG?
80 litrów.
JaGrab3 napisał(a):Tak czy siak, nadal taniej niż ON....
Zobacz parę postów wyżej, wkleiłem swoje średnie spalanie LPG od stycznia.
maciek napisał(a): ktoś ma Frotkę w konfiguracji 3.2 gaz? Jeśli tak to ile Wam palą? +jeżeli jest to za dużo, to ktoś ma z Was pomysł czy coś może być uszkodzone albo niesprawne, nieszczelne itd?
argail75 napisał(a):Takie wyniki co podajecie to troszke za duzo palą te autka bo 18L LPG to moja pali na miescie , w trasie udalo mi sie osiągnąć 12L
brum napisał(a):Stabros ale to silnik 3.2 więc wypić musi, a jazda jest zdecydowanie fajniejsza niż w przypadku 2.2.
Stabros napisał(a):brum napisał(a):Stabros ale to silnik 3.2 więc wypić musi, a jazda jest zdecydowanie fajniejsza niż w przypadku 2.2.
No tak. Ten silnik na pewno daje większy komfort niż 2.2 ale spalanie to masakra. Lepiej było by mieć diesla. To by był dopiero komfort.
Trzeci napisał(a):Wiesz temat spoko, tylko w zamyśłe miał służyć do wymiany spostrzeżeń co do spalania a nie do udowadniania wyższości jednej racji nad drugą.
JaGrab3 napisał(a): a to juz jest temat na osobny temat, gdzie można sobie wyliczać zalety i wady jednych i drugich.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość