Witamy ! |
---|
|
Najlepiej z rozpęduOdoll napisał(a):bierz przyczepke , będzie gdzie zapakować Adriana motur
przemia napisał(a):No ale Adriana moto to najwyżej w częściach będzie można zapakować...
kolasz napisał(a):To my narazie mamy zrobione
Przewody hamulcowe bez ABS i korektora
Dwa akumulatory zregenerowany alternator
Bagażnik dachowy
jrzeuski napisał(a):przemia napisał(a):No ale Adriana moto to najwyżej w częściach będzie można zapakować...
Sugerujesz, że nie wytrzyma trudów tej podróży?
A ja dalej uważam, że to tylko kwestia odpowiedniego rozpędu...przemia napisał(a):jrzeuski napisał(a):przemia napisał(a):No ale Adriana moto to najwyżej w częściach będzie można zapakować...
Sugerujesz, że nie wytrzyma trudów tej podróży?
Nie. W całości nie wejdzie.
jrzeuski napisał(a):A ja dalej uważam, że to tylko kwestia odpowiedniego rozpędu...
adrianee36 napisał(a):jrzeuski napisał(a):A ja dalej uważam, że to tylko kwestia odpowiedniego rozpędu...
pewnie ze tak, mało to przypadków ze motocyklista przecina samochód na półkwestia rozpędu
Pawka13 napisał(a):Widzę, że zostałem wspomnianyNa Ukrainie było zajebi....... więc nie pozostaje mi nic innego jak doposażyć moje Pajero i jak wszystko uda się pogodzić to jadę z Wami
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości