jeśli było o tym na forum to sorki podajcie link

Witamy ! |
---|
|
globusik234 napisał(a):PRZYCZEPKA JEST BEZ SENSU JAK NIEMCY TO ZROBILI ŻE NIE DA SIE NIC Z TYM DACHEM ZROBIC OPRÓCZ ZOSTAWIENIA GO W DOMU![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
POPO napisał(a):plastikowy zostawic w domu a zrobić podobny z plandeki w razie "W"
Ewa napisał(a):POPO napisał(a):plastikowy zostawic w domu a zrobić podobny z plandeki w razie "W"
Taa tylko kupa roboty ze zdjęciem twardego i brak mocowań do miękkiego dachu powoduje, że taka "impreza" musi być dokładnie zaplanowana...
Powiem szczerze:
Też chciałam zanabyć miękki dach na wymiankę, dokąd nie zaczęliśmy ściągać twardego ( zresztą zupełnie nie w celach rozrywkowychino w celu połatania dziur w nadkolach
).
Po tej żmudnej operacji i zauważeniu, że nie ma mocowań na plandekę przeszła mi ochota na kombinacje...
Ale parafrazując: ..."Kto chętnemu zabroni..."...
ttoby napisał(a):a ja to patent mam taki ...
zamiast zapasu .....
dorobie ochwyty ( juz prawie mam na to konstrukcje ) i dach bedzie przyczepiony z tylu .... oczywiscie zapas trzeba niestety zostawic w domu...
Wookash napisał(a):Jak nie zdejmujesz calego dachu tylko ta czesc z gory to w oryginale byla plandeka zakladalo sie to na gore ....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość