Witamy ! |
---|
|
Arni napisał(a):Ale jedna uwaga od strony technicznej - te 2 blaszki,które wchodza w wycięciach na pokrętle i odpowiadają za podnoszenie i opuszczanie wielowypustu trzeba troche poprawić po fabryce.
STRUNA napisał(a):ręką i śrubokrętem
Arni napisał(a):Ktoś tu poradził klej do gwintów. Jak jest problem z odkrecaniem to to chyba najpewniejsze rozwiązanie.
konik napisał(a):Ciekawe dlaczego oryginały AISIN się nie odkręcają??
sylwian70 napisał(a):to samo u mnie wymieniłem podkładki sprężynowe na nasze krajoweTERAZ POLSKA!
STRUNA napisał(a):Stare wyglądają bardzo ładnie, zęby całe, prawdopodobnie będą działać bez zarzutu jak się je wymyje całkowicie bo są dosłownie zatopione w smarze![]()
Aha, dołączony seger jest o rozmiar za mały. Męczarnia przy robocie.
nightman napisał(a):Jeżeli automaty Ci "strzelały" zobacz na stan druciku sprężynującego zawartego w takim śmiesznym wybieraku którego element obraca się o kilka stopni w prawo i lewo. Te cudo o którym pisze to płaski pieścionek z ząbkami do stożka i ruchomym środkiem. U mnie wymiana tego elementu zakończyła strzelanie w jednym z kółek - teraz mi "wali" drugie ;(
Powrót do Układ przeniesienia napędu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość