| Witamy ! |
|---|
|
|

markus napisał(a): 3 tonowe 5 metrowe zawiesie

markus napisał(a):no udało się jakoś!!
musiał robić że frotka jeszcze jeździ

, zaraz pujde sprawdzić czy ktoś przypadkiem jakiegos nie "wyrzucił" 
markus napisał(a):GMP5T4MZRH to jest zawiesie 5-cio tonowe 4 metrowe cena detaliczna 37 plz

Jak oglądałem takie zawiesie to też mi wychodziło, że niemożliwe, żeby to tylko 3T wytrzymało, bo wygląda na 20 najmniej. Skłaniałem się raczej ku 2T, bo szerokość pasa nie była w takim przesadna a chodziło mi też o to, żeby dało się je stosować również złożone na pół, więc pas musiał się mieścić w szekli.loony napisał(a):Zakładając współczynnik bezpieczeństwa 7:1 to zawiesie 3T potrzebuje do zerwania 21T ? Dobrze rozumuję ?
Też bym takie brał. Ale warto też mieć takie 1-2m jako połączenie przednich zaczepów, do którego podpina się dopiero zasadniczą linę. Przez taki brak raz już straciłem kangura i parę razy zaczepy, bo pojedynczy nie wytrzymuje szarpania przy wklejce w gęstym gruncie.Kolejne głupie pytanie jaka długość ? Myślę, że 5m to takie optimum..

Ja wczoraj wtopiłem tak: viewtopic.php?f=143&t=10905#p130409

Pamiętam, pamiętam. Test snorkela bez snorkelabrum napisał(a):takie tam z przed roku.

Którędysylwian70 napisał(a):Ostatnio zazwyczaj coś mnie kładzie na boku po rowach,wtedy koszty są mniejsze bo tylko chłodziwo się wylewa,
A to i u mnie standard. Obecny już pewnie w połowie suchy. W teren to jednak żelowe aku powinno być tylko ta cena...ewentualnie trochę elektrolitu.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość