| Witamy ! |
|---|
|
|

ali napisał(a):powinien zostac uśpiony jak bezpański pies

oposs napisał(a):ali napisał(a):powinien zostac uśpiony jak bezpański pies
Jesteś w błędzie

FROTERKA napisał(a):A ja mam tylko dwie uwagi:
1/ ten sk... jak go mile nazywacie, też kiedyś był słodkim półtorarocznym dzieciaczkiem.
2/ dlaczego informacja o jakichś gangsterskich porachunkach jest wiadomością dnia przez trzy dni?

A przypomnij sobie ile było o Madzi i jej matce. Właściwie do dziś jest.FROTERKA napisał(a):2/ dlaczego informacja o jakichś gangsterskich porachunkach jest wiadomością dnia przez trzy dni?

FROTERKA napisał(a): ten sk... jak go mile nazywacie, też kiedyś był słodkim półtorarocznym dzieciaczkiem.
FROTERKA napisał(a):2/ dlaczego informacja o jakichś gangsterskich porachunkach jest wiadomością dnia przez trzy dni?

FROTERKA napisał(a):ten sk... jak go mile nazywacie, też kiedyś był słodkim półtorarocznym dzieciaczkiem.

Balkandriver napisał(a):Tknij gnoja już w przedszkolu, to przyleci tatuś lub mamusia z rozwartą gębą i będzie straszyć, co to on / ona nie może i gdzie się to nie poskarży!

ali napisał(a):Nie jestem az taki stary
ali napisał(a): a w podstawówce mieliśmy nauczycielkę która nie stroniła od stosowania "kar cielesnych" jak sie to teraz nazywa. Jak krzyczałeś za głośno na przerwie to dostałes gume przez du...e i był spokój, a jak poskarżyłeś sie rodzicom to była riplejka, bo przecież skoro dostałem w szkole to musiałem "zasłużyć" na to
I jakoś nie mam skrzywionej psychiki, urazów, nie leję swojego dziecka ani żony bez powodu. Zresztą rówieśnicy też jakoś wyrośli na normalnych ludzi.
ali napisał(a):Ps. Żony nie leje w ogóle

adam-wwy napisał(a):Ten sposób działania którym cechował się sprawca jest obecny w każdym wywiadzie na świecie więc nie ma sensu przypisywać tego akurat Rosji. Tam jest tylko większy brak poszanowania życia człowieka, ale dzięki temu, że Ci żołnierze/najemnicy są tak bezwzględni mają taką skuteczność. Wielu byłych żołnierzy Specnazu ma taką psychikę bo po odejściu ze służby lub powrocie z konfliktów nie mają wsparcia psychologa lub rodziny, a zaczynając szkolić "nowych" wpajają im to samo czego zostali nauczeni. Tak wypaczona psychika jest bardzo skuteczna podczas działał wojennych, ale powrót takiej osoby do społeczeństwa jest bardzo trudny.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość