| Witamy ! |
|---|
|
|

ali napisał(a):trzymanie w więzieniu jest zbyt niebezpieczne

jrzeuski napisał(a):Ale grób niech sobie sam kopie. Rękami, bo szkoda inwestować w łopatę dla takiego.

oposs napisał(a):...po mojemu zakopać żywcem, jak najtaniej

Balkandriver napisał(a):Tknij gnoja już w przedszkolu, to przyleci tatuś lub mamusia z rozwartą gębą i będzie straszyć, co to on / ona nie może i gdzie się to nie poskarży! A dyrektorka stuli uszy, bo walczy o ranking placówki, o opinię, a każde takie gówno może jej zrobić z igły widły, jak to mówią.
Tylko później, za kilka lat ci sami rodzice i sąsiedzi, jak im taki egzemplarz zasadzi kosę albo kopa, bo nie dostał pozwolenia na dyskotekę lub inną zachciankę, bo na przykład zgredy pieprzą coś o nauce, będą wielce zdziwieni.
Ach, jaki to dobry chłopak / dziewczyna, i kolejny argument – przecież chodził do kościoła, był w oazie i podobne pierdoły! Tak, wychodził z domu, ale czy na oazę docierał?, a nawet, to cóż to znaczy? Czy miał / miała oparcie w domu? Czy rodzice rozmawiali, czy mieli kontakt z dzieckiem, czy tylko hołubili przyszłego nieudacznika i darli ryja, że wszyscy go / ją kasują? Bezkrytycznie, robiąc krzywdę dziecku i sobie.
BALKANDRIVER

adam-wwy napisał(a):A co do dzieci to kiedyś matka z ojcem tłukli po tyłku pasem i jakiś szacunek dla ludzi dzieciak miał, a teraz myśli, że wszystko mu wolno. Bachora trzeba prać po tyłku jak zasługuje, szczególnie gdy jego zachowanie godzi w inną osobę. Gdyby moje dziecko kogoś szturchało w autobusie to na pewno bym zareagował, a po powrocie do domu tak bym mu tyłek sprał, że miesiąc by pamiętał.

, przypieprzy człowiek po ojcowsku raz drógi w
pomogło 
Odoll napisał(a):ALE : mieszkania nie będzie bo kto na raty zarobi , samochodu nie będzie bo kto utrzyma , nowego telefonu nie będzie , tableta , Xboxa , szyneczki z piersi kurczaka tylko pasztetowa itp. itd.

FROTERKA napisał(a): Dlaczego uczysz dziecko, że najważniejsza w życiu jest konsumpcja a nie więź z tatą/mamą?
troche to by było w tamtej sytuacji dziwne , nie uważasz 
Odoll napisał(a):Bezstresowe wychowania to jakaś fikcja literacka psychologów co to własnych dzieci nie mają .

ali napisał(a):Dokładnie, stare panny i inne lesbijki są największymi obrońcami praw dzieci, najlepsze że jak chciałem ślub z żoną wziąć to musiałem miec pieczątki z poradni rodzinnej od pani która jest stara panną. Spytałem jej co moze mi powiedzieć o swoich bogatych doświadczeniach z zyciem w związku małżeńskim, zostałem wyproszony z pokoju.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość