| Witamy ! |
|---|
|
|

klejnus napisał(a):No ok nie wyszli bo fizycznie tych pieniędzy im nie wzięli. A teraz jak Kowalski który płacił oc 400zl a teraz zapłaci z 1500zl to już mile nie będzie dla kieszeni.

jrzeuski napisał(a):A co Ci za różnica kto nie wypłaci Ci emerytury? Liczyłeś, że z OFE coś dostaniesz?

przemekcrx napisał(a):Jak tam wasze opłaty po podwyżkach ??? dużo podnieśli za froty?

przemekcrx napisał(a):Jak tam wasze opłaty po podwyżkach ??? dużo podnieśli za froty?

M&J napisał(a):przemekcrx napisał(a):Jak tam wasze opłaty po podwyżkach ??? dużo podnieśli za froty?
Na Frotę przed sprzedażą wyliczyli mi chyba coś koło 1200 wcześniej miałem 800 więc sporo poszło w górę. Za Montka obecnie 1400 OC a pakiet z assistance Europa 1800

adrianee36 napisał(a):M&J napisał(a):przemekcrx napisał(a):Jak tam wasze opłaty po podwyżkach ??? dużo podnieśli za froty?
Na Frotę przed sprzedażą wyliczyli mi chyba coś koło 1200 wcześniej miałem 800 więc sporo poszło w górę. Za Montka obecnie 1400 OC a pakiet z assistance Europa 1800
WTF ??? 1800zł Assistance z OC ?
mi przyszła prognoza nowa za LR 1121zl OC z Assistane... czemu az tak drogo masz ?

adrianee36 napisał(a):... czemu az tak drogo masz ?

Jaka konkurencja? Toż to oligopol jest.Nix2 napisał(a):OC poszło strasznie do góry, ale ja liczę że bo chwilowym booomie konkurencja sprawi że trochę ceny spadną...

A wiecie, że żaden ubezpieczyciel nie ma zniżki na ubezpieczenie drugiego i kolejnych samochodów tego samego właściciela? Argument, że przecież dwoma naraz się nie jedzie nie znajduje oczywiście zrozumienia.Sovviet napisał(a):5%zniżki za kontynuacje ubezpieczenia

JJKILLER napisał(a):Jacek, tak jest w Stanach, możesz mieć pięć aut ale ubezpieczenie komunikacyjne płacisz na podstawie swojego prawa jazdy tylko jedno, bo przecież naraz możesz prowadzić tylko jedno auto.

Powrót do Opłaty, ubezpieczenia, kolizje ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość