| Witamy ! |
|---|
|
|

markus116 napisał(a):...w momecie zamalej dawki w jakims momecie w czasie jazdy to i tak komputer uzupelnia to bezyna

markus116 napisał(a):...w momecie zamalej dawki w jakims momecie w czasie jazdy to i tak komputer uzupelnia to bezyna

markus116 napisał(a): Jacek a w momecie zamalej dawki w jakims momecie w czasie jazdy to i tak komputer uzupelnia to bezyna

markus116 napisał(a):Ok może bardziej się w tym orientujecie jak ja .Ja takie info dostałem od gazownika. Coś w tym może być bo w momencie jak miałem wymontowaną pompę benzyny to przy 2600 obrotach na gazie zapalał mi się check i samochód łapał mula jak zamontowałem pompę check przestawał się zapalać a samochód przestał mulić wiec wszystko by pasowało do tego co mi gazownik mówił. I nie mam sekwencji tylko zwykłą instalkę

SKODA76 napisał(a):frota sport 235/70/16 bridgestone do 80 km/h 8l benzyny na 100km
smike napisał(a):z manualną 3.2 podobno do 11l na trasie schodzi

eric napisał(a):smike napisał(a):z manualną 3.2 podobno do 11l na trasie schodzi
Tez byś zszedł jakbyś 85-90km/h jechał
SKODA76 napisał(a):frota sport 235/70/16 bridgestone do 80 km/h 8l benzyny na 100km

smike napisał(a):w manualu jest piąteczka![]()

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość