| Witamy ! |
|---|
|
|

JaGrab3 napisał(a):KM sie biorą z momentu i obrotów, a przez turbo masz wysoki moment przy niskich obrotach.... czyli wszystko to co jest najbardziej potrzebne....
Sama ilośc KM to tak jakby skutek uboczny

adrianee36 napisał(a):Gdyby w tym było cos sesu to to napewno powstało by juz jakies 4x4 benzin Turbo

adrianee36 napisał(a):subaru to terenowka ? Nigdy nie było i nie bedzie zadnych 2.0 Turbo w terenowce. Pozatym juz sie ich nie produkuje(terenowek)

JaGrab3 napisał(a): zupełnie nieporównywalny pomiędzy poszczególnymi samochodami....
Stabros napisał(a):po nie kont

FROTERKA napisał(a):JaGrab3 napisał(a): zupełnie nieporównywalny pomiędzy poszczególnymi samochodami....
Już to pisałam ale powtórzę: ten sam samochód, te same trasy, te same stacje, a jak ja jeżdżę to spalanie większe o 2l/100 niż gdy B. prowadzi.

FROTERKA napisał(a):JaGrab3 napisał(a): zupełnie nieporównywalny pomiędzy poszczególnymi samochodami....
Już to pisałam ale powtórzę: ten sam samochód, te same trasy, te same stacje, a jak ja jeżdżę to spalanie większe o 2l/100 niż gdy B. prowadzi.

FROTERKA napisał(a):Ali, żartujesz, prawda? Specjalnie jechałam powolutku, żebyś mi nie zniknął w lusterku.

JaGrab3 napisał(a):Co do Twojego spalania, to trzeba by sprawdzić wskazania obdII no i oczywiście, ustawienia instalki. Wkleił byś screenshoty z ustawień, z map, no i byś napisał na jakich podzespołach jest toto poskładane, wtedy można wydumać jak zejść z tych 20 litrów.

ali napisał(a):Dzisiaj drugie tankowanie frotki pod korek więc można było policzyć norme.
7.62l/100km
W cyklu mieszanym 50% trasa 50 % bardzo krótkie przejazdy, średnio 2 osoby, opony jakie mam widzieliście (raczej "gładkie")Nie goniłem specjalnie ale na emeryta też nie jeździłem.

JaGrab3 napisał(a):Czy ja dobrze rozumiem Twoje "miasto" to Bysina-Myślenice?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość