zenek12 napisał(a):A Tobie nie chodzi przypadkiem o automat a nie tempomat?
Ooo
słuszna uwaga
| Witamy ! |
|---|
|
|
zenek12 napisał(a):A Tobie nie chodzi przypadkiem o automat a nie tempomat?
słuszna uwaga

adek napisał(a):Witam
Ja tankuję za 100,- gdy wskaźnik pokazuje 20 i przejezdzam 200km, to jest 100km kosztuje mnie 50,- dużo

ali napisał(a):adek napisał(a):Witam
Ja tankuję za 100,- gdy wskaźnik pokazuje 20 i przejezdzam 200km, to jest 100km kosztuje mnie 50,- dużo
Troszke to nie miarodajne. Aby policzyć spalanie tankuje się do pełna, każda inna metoda (poza labolatoryjnymi) jest bez sensu

JJKILLER napisał(a):Bzdura - tankujesz do pełna, masz dodatkowe 70kg balastu = większe spalanie.
Ja jak chciałem sprawdzać, to kilkukrotnie tankowałem około 14L + 5L do kanisterka. Za każdym razem wychodziło mi ~100km w trybie mieszanym.

JJKILLER napisał(a):ali napisał(a):adek napisał(a):Witam
Troszke to nie miarodajne. Aby policzyć spalanie tankuje się do pełna, każda inna metoda (poza labolatoryjnymi) jest bez sensu
Bzdura - tankujesz do pełna, masz dodatkowe 70kg balastu = większe spalanie.
Ja jak chciałem sprawdzać, to kilkukrotnie tankowałem około 14L + 5L do kanisterka. Za każdym razem wychodziło mi ~100km w trybie mieszanym.

Odoll napisał(a):... wkładasz do samochodu wife i dzieci i masz dodatkowe dziesiąt kilo = większe spalanie
A po cholerę mi balast???
Ja jak chciałem sprawdzać, to kilkukrotnie tankowałem około 14L + 5L do kanisterka.
ali napisał(a):powiedz że zawsze wyciągłeś ze zbiornika tyle samo
JJKILLER napisał(a): Za każdym razem wychodziło mi ~100km w trybie mieszanym.

JJKILLER napisał(a):Ja jak chciałem sprawdzać, to kilkukrotnie tankowałem około 14L + 5L do kanisterka. Za każdym razem wychodziło mi ~100km w trybie mieszanym.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość