A musze tam bo jednocześnie przerabiam z ciężarówki na osobowy... Nie zauważyłem k...wa w dowodzie że 2 miejsca są wbite... I przeglądu niet bo z tyłu mam osobówkę i ani śladu po kratce...
| Witamy ! |
|---|
|
|

Raczej dałby radę, ale jak zabierzesz ze sobą miskę oraz pokrętła 3/8" i 1/2" to wymianę oleju zrobisz za rogiem, gdzie kamery i wzrok diagnosty nie sięgnąProrok78 napisał(a):Nooo to jest myśl.... a raczej była by... Gdyby nie to że ja do przeglądu mam jakieś 40 km w jedna stronę...) Nie sądzę żeby mój most mnie polubił za taka jazdę na sucho...

drech napisał(a):Wolałbym łożysko razem z mostem wymienić.

wszystko się zgadzadrech napisał(a):No karwa, Odoll wymiana mostu to odkręcenie amorów, kilku wahaczy, stabilizatora i przewodów hamulcowych.
Nie wiem , nigdy nie wymieniałem we frocie , w kosiarce było to banalnie prostedrech napisał(a):Jest to prostsze od wymiany łożysk.
No nie mam , większość z nas nie madrech napisał(a):Szczególnie jak nie masz profesjonalnie wyposażonego warsztatu.
A ten tekst mnie się podoba , muszę zapamiętaćdrech napisał(a):A jak masz niefarta to i palca wzłamiesz.
Zgadzam siędrech napisał(a):Wiem co robiłem, wiem co bym wolał i wiem co piszę. Możesz się z tym zgodzić lub nie.

Odoll napisał(a):A ten tekst mnie się podoba , muszę zapamiętaćdrech napisał(a):A jak masz niefarta to i palca wzłamiesz.
![]()
Odoll napisał(a):Ale i tak pomysł Jacka ze spuszczeniem oleju jest prostszy i szybszy od twojego "idealnego scenariusza" Gdybym musiał "na szybko" coś z wyciekiem z mostu kombinować do przeglądu to chyba bym rozważył opcję Jacka.

Semir napisał(a):W Sosnowcu jest firma Kragum dorabiają tam różnego rodzaju
uszczelniacze, uszczelki itd.
http://kragum.com.pl

Powrót do Układ przeniesienia napędu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość