Witamy ! |
---|
|
lgrz69 napisał(a):cena z rabatem w granicy 200 zł za komplet (4szt.)
Hehehe, rzut beretem ode mnie, ale tam nie bywam, bo drogo. Właściciel to legenda offroadu i może za to się płacilgrz69 napisał(a):Ale znalazłem - w sklepie z Miszewka, jak ktoś kojarzy do dobrze, a jak nie to dodam, że nazwa tej firmy zaczyna się na "T", a kończy na "RASEK" - żeby nie było, że to reklama...
lgrz69 napisał(a):Czy przypadkiem na "wygięciu", po podgrzaniu stal nie straci swoich właściwości?...
Jeśli dobrze zrozumiałem, to 30zł za 4szt Do tego u kolegi pewnie można sobie zamówić z pręta 16 a nawet 20 i na pewno będzie to mocniejsze Zresztą wcale nie musi, nie słyszałem, żeby komuś udało się to urwać. A widziałeś w ogóle ten atest?lgrz69 napisał(a):Drogo? Raptem 48zł za wyrób atestowany, a u kolegi gięte za 30 zł bez atestu...Jednak to bezpieczeństwo.
Semir napisał(a):Kolejna sprawa import s chin jest tak ogromny, ze sporo różnego rodzaju towarów nie widziało i nie zobaczy ateistów i innego rodzaju certyfikatów.
Sovviet napisał(a):Odświerzam temat po paru latach bowiem dopiero co wymieniłem u bolty u siebie i znalazlem prawie takie same a mianowicie gwint 3 cm dluzszy.
Koszt to 24zł za sztuke w sklepie z częściami do samochodów ciężarowych.
Facet powiedział że to od 11 tonowego IVECO wiec wytzrymac na pewno wytrzymaja a roznica ceny 2krotna:)
Powrót do Zawieszenie i układ kierowniczy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości