scofo napisał(a):W zeszłą niedzielę 18. IV miałem okazję oglądać w Mielnie Opelka Jarka z Poznania. Super wygląda. Pozdrawiam

Witamy ! |
---|
|
scofo napisał(a):W zeszłą niedzielę 18. IV miałem okazję oglądać w Mielnie Opelka Jarka z Poznania. Super wygląda. Pozdrawiam
nooo nie widać w twoim profilu żeś Unieścian....Maciej1981 napisał(a): mieszkam w Unieściu
danielrajszczak napisał(a): Kiedy mijam Frocię zawsze na znak pokoju łapę wystawiam
danielrajszczak napisał(a):Może taki gest odważniej czyńmy?!;)
Wookash napisał(a):Na czołówkę![]()
tomsor napisał(a):Maciej 1981-do Mielna jadę w sierpniu,więc może się gdzieś spotkamy...pozdrawiam.
Jarek sp3swj napisał(a):nooo nie widać w twoim profilu żeś Unieścian....Maciej1981 napisał(a): mieszkam w Unieściu
A do Unieścia do portu z buta plażą pospacerowaliśmy na wędzone rybki -)
trzeba dodac Cie do kontaktówBo jeszcze kilka weekendów chcę saperką poorać plażę i przetestować uchwyt na rowery mocowany na hak holowniczy
hej
KOBZI napisał(a):dziś w krakowie około 8:00 srebrna long na zabłociuja jechałem plaskaczem
Maciej1981 napisał(a):tomsor napisał(a):Maciej 1981-do Mielna jadę w sierpniu,więc może się gdzieś spotkamy...pozdrawiam.
chętnie zapraszam moja kom 502338253, do końca tego roku dużo czasu będę spędzał za granicą ale w domu też bywami jestem otwarty na propozycje
Maciej1981 napisał(a):Jarek sp3swj napisał(a):nooo nie widać w twoim profilu żeś Unieścian....Maciej1981 napisał(a): mieszkam w Unieściu
A do Unieścia do portu z buta plażą pospacerowaliśmy na wędzone rybki -)
trzeba dodac Cie do kontaktówBo jeszcze kilka weekendów chcę saperką poorać plażę i przetestować uchwyt na rowery mocowany na hak holowniczy
hej
na avatarze trochę morza widaczdjęcie robione nad kanałem jamneńskim, zapraszam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości