przez martawojt » 12 paź 2020 15:59:22 

witam ponownie  w  odpowiedzi  markowi chcę powiedzieć że  do terenu ciężkiego  Pajero jest  nr.1   niepodważalnie   wrażenia pozostały i łezka  w oku ogromna   jeździłem nim zawodowo  rocznik 1990  wyważony idealnie i nie było dla niego niezdobytych terenów  ale rocznik  sam mówi za siebie  a wykręcone  450 tys   kolega  jak dowiedział się że  chcę zmienić  (a samochodu w terenie używa okazjonalnie)  już nie dał mi spokoju  i wiem że jest bardzo zadowolony  ----- codziennie poruszam się po terenie  choć już nie tak ciężkim  szukałem  czegoś nowszego i  co mogę powiedzieć  takich jak Pajero już nie ma  a te co są na rynku to kompletnie zaniedbane auta lub bardzo drogie  albo i jedno i drugie. Z Fronterą mam jak na razie mieszane uczucia  dziwią mnie bardzo pewne tajemnicze niedociągnięcia  (Zegary chodzą po włączeniu świateł , słabszy  nadmuch , przód-kangur-delikatny , wysokość siedzeń  i jeszcze sporo innych popierdułek)   myślę że powoli się z tym uporam   i miałbym do Wszystkich prośbę o tolerancję  jeżeli chodzi o moje  pytania  to chyba tyle pozdrawiam  Wszystkich  i bardzo szukam autorytetu  który  mógłby  czasem coś podpowiedzieć   gdyż  tylko  głupcy nie pytają    POZDRAWIAM  WSZYSTKICH
-- Dodano 12 paź 2020 16:05:01 --
MOJA fRONTERA  2.2 BENZYNA  ROCZNIK 2000    trzydrzwiowa