Witamy ! |
---|
|
daerk1 napisał(a):Panie Cuba, co to znaczy banalna przyczyna? Znasz ją i nie chcesz się podzielić czy po prostu chcesz się "powymądrzać" ? Prosiłbym też o wyjaśnienie tekstu że każdy musi sobie sam poradzić?? To po co w takim razie jesteś na tym forum ??? !
Cuba napisał(a):Czemu zaraz Panie![]()
Pewnie, że się podzielę, bo dobrze wiem na czym polega forum, sam jeszcze niedawno takowe prowadziłem, a jeżeli ktoś jakiś czas spędził na forach powinien mieć od nich pewien dystans, bo jak czasami widać "walki kogutów" to śmiech ogarnia
Poprawienie lutów na płytce (wystarczy zainwestować w mini stację i trzecią rękę ok. 70 zł) to raz ... u mnie sukces był połowiczny, pomogło:
- Nalanie nowych ścieżek w miejscu mocowania kostki do płytki
- Wyczyszczenie i dogięcie konektorów w kostek przy płytce i pokrętle ściemniania świateł.
i w końcu żona się cieszy, zobaczymy jak długo
xEndriUx napisał(a):Mój problem z licznikiem pojawił się 3 dni temu, a mianowicie nie działa mi prędkościomierz - dopiero po przejechaniu 6-7km się ożywia. a reszta wskaźników działa normalnie.
czy jakaś znana to przyczyna może być?
wokarkadi napisał(a):witam po czasie udało mi się znaleźć kogoś poniżej ceny w kraku za stówkę (koło Myślenic) zrobił pobadał mi auto i po doradzał teraz tylko walka z obrotami bo szaleją
Pozdrawiam Adi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość