Witamy ! |
---|
|
Moderator: TATAR
Bandit napisał(a):Witam serdecznie jestem świeżym posiadaczem Frontery Sport 2.0 (A) jak i nowym użytkownikiem forumMoje 4x4 pochodzi z ostaniach lat produkcji 1998 i póki co nie posiada żadnych modyfikacji. Pozdrowienia z Kotliny Kłodzkiej.
woy-tek napisał(a)::hi: Hej Bandit, a gości w z Wrocławia też przyjmiesz ?![]()
![]()
![]()
![]()
Bandit napisał(a):Bardzo chętnie Slawek50 zapraszam do Siebie - http://www.zajacowka.pl na pyszną kawkę
woy-tek napisał(a)::hi: Hej Bandit, a gości w z Wrocławia też przyjmiesz ?![]()
![]()
![]()
![]()
woy-tek napisał(a):To co? jakiś mini zlot w następny weekend? Sławek50 i Bandit coś tam poszło na priw![]()
![]()
Bandit napisał(a):Ja niestety w dwa najbliższe weekendy pracuje, w tygodniu nie ma problemuEwentualnie niedzielne popołudnie mogę zorganizować
Bandit napisał(a):woy-tek napisał(a)::hi: Hej Bandit, a gości w z Wrocławia też przyjmiesz ?![]()
![]()
![]()
![]()
Pewnie w "kupie" raźniejJeszcze kila fortek i zrobimy mini Zlot Dolnośląski, a może i okazja będzie by po górach autkami się przejechać. Koledzy podpowiedzieli by świeżakowi co i jak i z czym trybi
slawek50 napisał(a):woy-tek napisał(a):To co? jakiś mini zlot w następny weekend? Sławek50 i Bandit coś tam poszło na priw![]()
![]()
Pewnie tylko kwestia co gdzie i jak i nie ma problemu.
-- Dodano 14 paź 2015 20:24:55 --Bandit napisał(a):Ja niestety w dwa najbliższe weekendy pracuje, w tygodniu nie ma problemuEwentualnie niedzielne popołudnie mogę zorganizować
To szykuj fure i możemy pośmigać ja bardzo chętny tylko pisz gdzie i kiedy może i być niedziela nawet i środek tygodnia ja mam dużo czasu do dyspozycji.
-- Dodano 14 paź 2015 20:29:18 --Bandit napisał(a):woy-tek napisał(a)::hi: Hej Bandit, a gości w z Wrocławia też przyjmiesz ?![]()
![]()
![]()
![]()
Pewnie w "kupie" raźniejJeszcze kila fortek i zrobimy mini Zlot Dolnośląski, a może i okazja będzie by po górach autkami się przejechać. Koledzy podpowiedzieli by świeżakowi co i jak i z czym trybi
Ja śmigam prawie co tydzień po górkach jest gdzie i tereny nawet w mojej okolicy nadają się ale okolice Kłodzka też atrakcyjne więc Bandit podaj koncepcje trasy.
-- Dodano 14 paź 2015 20:37:22 --
Na temat jazdy przenieśmy na wypady lokalne ok. Bo admin się wkurzy i da nam reprymendę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości