Witamy ! |
---|
|
Semir napisał(a):Mnie też coś dopadło wczoraj wracałem ze wsi do domu i ok 5 km przed Olkuszem w prawym przenim kole rozległ się straszny huk tak w okolicy 80 km/h poniżej cisza.
Stanąłem sprawdzam się i wszystko ok jadę dalej i znowu huk tak przy ok 50 km/h staje i znowu nic. Przejechalem kawałek hałas niemiłosierny a okazało się ze oderwał się kawałek bieznika i to od tego. Późnej wstawię fotki.
Pierwszy raz miałem coś takiego.![]()
PS. Szyber też mi cieknie i muszę na nowo sobie snorka zmotać bo się rozszczelnił. Jak że autko swoje przeszło zawsze coś do roboty jest.
FROTERKA napisał(a):Kupiłam golfa![]()
![]()
cinek1983059 napisał(a):nie to Boguś kupił wyglądem przypominający jacka golfa nawet kolor podobny tylko 3D
MikolajD napisał(a): się okazało że 2,0 miało dwa rodzaje rozrządów, taki z napinaczem i bez, da się sprawdzić jaki jest w moje frotce ( A Sport '93 rok) bez rozbierania jej?
slawek50 napisał(a):Po przeglądzie osobistym mam do wymiany napinacz paska , łożyska igiełkowe w przodzie no i po sezonie tylni zderzak ucierpiał(cholerne chińskie sprzęgięłka -nie załapały i zderzak zawadził o dęba aż żołędzie poleciały)sprzęgięłka wymieniał poprzednik nie dołożył 100 i założył takie g....a , a miały być lepsze jak tylko kasa będzie będą AISINY lub AVM oby jak najsolidniejsze może ktoś ma teorię które lepsze wytrzymalsze cena na razie mnie nie interesuje, tylko jakość i wytrzymałość no i najważniejsze niezawodność. TO JUŻ POSTANOWIONE ŻADNE CHIŃSKIE G...O NIE BĘDZIE W MOJEJ FROCI!!!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość