Witamy ! |
---|
|
bart322 napisał(a):Mariusz, na alkomatach sie nie znam, ale pamietajac laczke rok temu, to lepiej wez zapas browarow z Lodzi, bo znow wykupisz w lokalnym sklepie caly zapas
bart322 napisał(a): ale pamietajac laczke rok temu, to lepiej wez zapas browarow z Lodzi, bo znow wykupisz w lokalnym sklepie caly zapas
RudeBoy napisał(a):
pod warunkiem, że trafi do sklepu
argail75 napisał(a):
Smieszniejsze jest to że ja z Łodzi a wiem gdzie tam jest Nocny jak by co
eric napisał(a): ale to ponoć rok temu było.
jrzeuski napisał(a):W sobotę...
Znaczy się dobrze sponiewierała
jrzeuski napisał(a):W sobotę korzystałem z takiego, który był dołączany do jakiejś wódki [...]
Ostro go wykorzystywałeśvaxel napisał(a):Działał całe 3 dni
No właśnie chodzi mi o coś, co pokaże go/no-go a nie wyświetli, ile promili sobie nabiłem. Co prawda można trafić na mendę, co przy 0,21 zrobi problem...szymon.ha napisał(a):Z tego co słyszałem to trzeba byłoby wydać co najmniej 200zł, aby coś w miarę można było wierzyć wskazaniom, więc jeśli nie ma się zamiaru dmuchać codziennie rano to może lepiej kupować czasem przed taką integracją jednorazowy alkomat z apteki.
Ale daje pojęcie czy w wydychanym powietrzu coś jest czy nie. Jak pokaże, że nie, to szansa, że homologowany sprzęt pokaże, że jest powyżej limitu jest nikła. Większe ryzyko dają te z wyświetlaczami, bo jak ci pokaże 0,19 i pojedziesz a na kontroli wyjdzie 0,21 to masz problem.brum napisał(a):ten z diodami to zabawka i bym nie wierzył.
RudeBoy napisał(a):
Kupiliśmy kiedyś kumplowi na prezent alkomat
FROTERKA napisał(a):RudeBoy napisał(a):
Kupiliśmy kiedyś kumplowi na prezent alkomat
Hmm, gdybym dostała taki prezent to poważnie bym się zastanowiła nad sobą.
A to możliwe, że w wydychanym i krwi tyle samo?RudeBoy napisał(a):Policja dmuchanie w ich alkomat 0.23. Na swoim wciąż ma 0.18.
Jadą na badanie w krwi wychodzi 0.23.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości