przemia napisał(a):mody1 napisał(a):chyba najlepiej jak będzie dużo różnych mniejszości i nie będą wzajemnie ograniczać sobie wolności
Gdyby to tylko było możliwe świat byłby piękny i różowy... chciałoby się powiedzieć.
Amen
Witamy ! |
---|
|
przemia napisał(a):mody1 napisał(a):chyba najlepiej jak będzie dużo różnych mniejszości i nie będą wzajemnie ograniczać sobie wolności
Gdyby to tylko było możliwe świat byłby piękny i różowy... chciałoby się powiedzieć.
przemia napisał(a): świat byłby piękny i różowy... chciałoby się powiedzieć.
Odoll napisał(a):przemia napisał(a): świat byłby piękny i różowy... chciałoby się powiedzieć.
Różowy powiadasz![]()
![]()
![]()
![]()
ali napisał(a):Odoll napisał(a):echh... zacytuję mojego ulubionego filmowego proboszcza:
"Elektryczne kotły w piekle to też jest postęp Wasyl. Jest taki postęp, co zbawieniu służy i taki, co na zatracenie wiedzie.."
Weź zdradź co to za wieszcz bo mnie zaciekawił
-- Dodano 24 kwi 2013 17:09:59 --broda napisał(a):Ali aco ty zrobisz jak twoje dziecko okaże się homoseksualne co ? bedziesz je leczył?
Wiesz wezmę sznurek zawiąże na gałęzi, a reszte sobie dopowiedz, wychowanie dziecka jest sensem mojego zycia, więc w razie porażki zycie jest bez sensu.
broda napisał(a):ali napisał(a):Odoll napisał(a):echh... zacytuję mojego ulubionego filmowego proboszcza:
"Elektryczne kotły w piekle to też jest postęp Wasyl. Jest taki postęp, co zbawieniu służy i taki, co na zatracenie wiedzie.."
Weź zdradź co to za wieszcz bo mnie zaciekawił
-- Dodano 24 kwi 2013 17:09:59 --broda napisał(a):Ali aco ty zrobisz jak twoje dziecko okaże się homoseksualne co ? bedziesz je leczył?
Wiesz wezmę sznurek zawiąże na gałęzi, a reszte sobie dopowiedz, wychowanie dziecka jest sensem mojego zycia, więc w razie porażki zycie jest bez sensu.
No to cie oświece twoje wychowanie nie będzie miało zadnego wpływu na orientacje seksualną dziecka
broda napisał(a):a ja mam inne zdanie
RudeBoy napisał(a):łooo!! taka dyskusja a ja w garażu siedzę
Odoll napisał(a):przemia napisał(a): świat byłby piękny i różowy... chciałoby się powiedzieć.
Różowy powiadasz![]()
![]()
![]()
![]()
przemia napisał(a):Przecież nie napisałem tęczowy
RudeBoy napisał(a):przemia napisał(a):Przecież nie napisałem tęczowy
noo... "homosie na swój symbol wzięli takie piękne zjawisko... szkoda..."
Marcin D napisał(a):ze mnie nie musi robić homofobajestem na anty nastawiony do tych homisi i to sie nie zmieni
Odoll napisał(a):![]()
broda napisał(a):Ali aco ty zrobisz jak twoje dziecko okaże się homoseksualne co ? bedziesz je leczył?
FROTERKA napisał(a):broda napisał(a):Ali aco ty zrobisz jak twoje dziecko okaże się homoseksualne co ? bedziesz je leczył?
To nie do mnie pytanie ale odpowiem.
Moje dziecko nr 1 w gimnazjum powiedziało, że nie zamierza nadal chodzić na religię. Byłam temu przeciwna ale powiedziałam: ok, Twoja decyzja, ja Cię nie zmuszę, nie chcesz to nie chodź. Przyszła ze szkoły i położyła na stole kartkę: podpisz, że wyrażasz zgodę, żebym nie uczestniczyła w lekcjach religii. Ja na to - nie. Jak to nie???!!! Przecież się zgodziłaś!!! Nie zgodziłam się, tylko uszanowałam Twoją decyzję, ale skoro szkoła wymaga mojej zgody a nie Twojej to tego nie podpisze, bo to się kłóci z moim światopoglądem.
Do końca szkoły chodziła na religię.
Jest różnica między tolerancja, szacunkiem a akceptacją czy wręcz promowaniem. I nie chodzi tu tylko o homoseksualizm. Ali, nie bądź taki radykalny, gdyby Twoje dziecko kiedyś okazało się narkomanem, złodziejem, pijakiem czy politykiemto też wziąłbyś sznur i... a to też jest jakaś porażka wychowawcza.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości