Witamy ! |
---|
|
brum napisał(a):podobno ma być zgodny wstecz. nie ma czegoś takiego jak tryb zgodności?
Odoll napisał(a):to na hui zmieniałes jak ci wcześniej działało . Jesteś takim gekiem że musisz mieć pierwszy wszystko co nowe , nie ważne że hu!owe ważne że masz ??
Nie rozumiem tego , wyjaśnij mi to dlaczego to zrobuiłeś to może sie walne w pierś i przeprosze a na razie to pała z ciebie jest i tyle bo nie widze racjonalnych powodów przejścia na nowszy ( microsoft nie raz udowodnił że nowe nie znaczy lepsze) system.
Odoll napisał(a):to na grzybka zmieniałes jak ci wcześniej działało . Jesteś takim gekiem że musisz mieć pierwszy wszystko co nowe , nie ważne że grzybkowe ważne że masz ??
Nie rozumiem tego , wyjaśnij mi to dlaczego to zrobuiłeś to może sie walne w pierś i przeprosze a na razie to pała z ciebie jest i tyle bo nie widze racjonalnych powodów przejścia na nowszy ( microsoft nie raz udowodnił że nowe nie znaczy lepsze) system.
RudeBoy napisał(a):...Jestem szefem działu IT w firmie...
RudeBoy napisał(a): Jestem szefem działu IT w firmie
RudeBoy napisał(a):Oczekuje na walnięcie się w piersi i przeprosiny.
No musiał, no prostu musiał się pochwalićnightman napisał(a):RudeBoy napisał(a):...Jestem szefem działu IT w firmie...
Wow...poważne stanowisko
nightman napisał(a):RudeBoy napisał(a):...Jestem szefem działu IT w firmie...
Wow...poważne stanowisko
Odoll napisał(a):Jak żekłem tak zrobie : Walę się w piersi i kłaniam nisko po same piź..... klepiskono i oczywiście mea kulpa
, am sorry , PRZEPRASZAM
RudeBoy napisał(a):Jestem szefem działu IT w firmie w związku z tym...
lysy napisał(a):Ile zarabiasz, netto na m-c ?
lysy napisał(a):RudeBoy napisał(a):Jestem szefem działu IT w firmie w związku z tym...
Ile zarabiasz, netto na m-c ?
mody1 napisał(a):lysy napisał(a):RudeBoy napisał(a):Jestem szefem działu IT w firmie w związku z tym...
A ty w tym abw ile wyciągasz ?
lysy napisał(a):RudeBoy napisał(a):Jestem szefem działu IT w firmie w związku z tym...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości