Ale nie powiem, dlaczego

Witamy ! |
---|
|
RudeBoy napisał(a):no to współczuję...
Bo jak się czytało scenariusz, to zębów się nie połamieFROTERKA napisał(a):Jako kobieta się wypowiem: wyciąganie pierścionka z deseru, bezy czy choćby pudełeczka dobre jest w romantycznych filmach. Zawsze się podoba i zawsze pasuje.
Mądre słowaRudeBoy napisał(a):Jak zacznie fochy stroić: "gdzie pierścień" itp... - zwolnić bo nie o świecidła w tym idzie a o życie
FROTERKA napisał(a):wyciąganie pierścionka z deseru, bezy czy choćby pudełeczka dobre jest w romantycznych filmach.:
sylwian70 napisał(a):nr 2 ładniejszy http://demotywatory.pl/3973409
Marcin D napisał(a):mnie też czekają oświadczyny ale tym co piszecie to spowodowaliście że mam takieoczy...zaczynam sie bać..
RudeBoy napisał(a):Marcin D napisał(a):mnie też czekają oświadczyny ale tym co piszecie to spowodowaliście że mam takieoczy...zaczynam sie bać..
a Ty czasem gdzieś nie pisałeś, że dzieciaka masz, czy oczekujesz?
bart322 napisał(a):No ale co ma jedno z drugim wspolnego?
RudeBoy napisał(a):ale w kwestiach rodziny jestem konserwatystą...
Zdecydowanie wolę jako formę oświadczyn pierścień niż paczkę pieluch
RudeBoy napisał(a):Zdecydowanie wolę jako formę oświadczyn pierścień niż paczkę pieluch
FROTERKA napisał(a):RudeBoy napisał(a):ale w kwestiach rodziny jestem konserwatystą...
Oczywiście seks tylko po ślubie?
RudeBoy napisał(a):FROTERKA napisał(a):RudeBoy napisał(a):ale w kwestiach rodziny jestem konserwatystą...
nie... a czy seks = dzieci??
Przypominam, że mamy XXI wiek.
FROTERKA napisał(a):RudeBoy napisał(a):ale w kwestiach rodziny jestem konserwatystą...
RudeBoy napisał(a):1. Tylko przy pełni księżyca
2. Dodatkowym warunkiem jest nieparzysty dzień miesiąca
3. Nie może to być ani niedziela ani sobota bo ta poprzedza dzień święty
4. Tylko przy zgaszonym świetle
5. Tylko w łóżku i pod kołdrą która musi być biała i świeżo wyprana w wodzie święconej
6. Nie wolno przed ani po posiłku
no...
RudeBoy napisał(a):1. Tylko przy pełni księżyca
2. Dodatkowym warunkiem jest nieparzysty dzień miesiąca
3. Nie może to być ani niedziela ani sobota bo ta poprzedza dzień święty
4. Tylko przy zgaszonym świetle
5. Tylko w łóżku i pod kołdrą która musi być biała i świeżo wyprana w wodzie święconej
6. Nie wolno przed ani po posiłku
no...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości