Witamy ! |
---|
|
przemekcrx napisał(a):wygasło ubezpieczenie i teraz co???? Muszę w tej samej firmie ubezpieczyć???
JJKILLER napisał(a):Za 2.0 to ładnie, niestety za 2.4, w Wawie to już ponad 700 na rok
solo86 napisał(a):JJKILLER napisał(a):Za 2.0 to ładnie, niestety za 2.4, w Wawie to już ponad 700 na rok
Przy maksymalnych zniżkach (60% itd. + chyba 5% za drugie auto) płacę OC za Frotę 3.2 V6 - 480zł na rok. Auto jest zarejestrowane póki co na mnie i na tatę.
Ubezpieczenie załatwiane telefonicznie w centrali w Warszawie (bez pośredników) - AXA Direct.
JJKILLER napisał(a):solo86 napisał(a):A gdzie zarejestrowane autko, w Wawie czy w Łodzi![]()
Mi w AXA wyliczyli o ponad stówę więcej niż w Link4.
solo86 napisał(a):JJKILLER napisał(a):solo86 napisał(a):A gdzie zarejestrowane autko, w Wawie czy w Łodzi![]()
Mi w AXA wyliczyli o ponad stówę więcej niż w Link4.
Auto zarejestrowane w woj. łódzkim - powiat Tomaszowski. Myślisz, że to może mieć jakieś znaczenie? W sumie nigdy się nad tym nie zastanawiałem.
JJKILLER napisał(a):Oczywiście że ma.
Warszawa to pierwsza grupa ryzyka kolizyjnego, im wyższa grupa tym składki wyższe. Jak swoją z Kętrzyna kupiłem to w polisie było ok 300zł.
Ciekawe czy gdzieś jest jakaś mapa stref ryzyka kolizyjności, bo tylko takie zestawienie znalazłem
http://www.komunikacyjne.ubezpieczenie. ... ,9456.html
http://www.ubezpieczenia-pniak.pl/index ... dstrona=15
scorpion napisał(a):... klasy pojazdu...
Zadzwoniłem do nich, bo kończy mi się OC i chyba ich tam pogięło. I jeszcze gościu miał czelność spytać czy mi się ta oferta podoba. Nie pozostawiłem mu złudzeńsolo86 napisał(a):Przy maksymalnych zniżkach (60% itd. + chyba 5% za drugie auto) płacę OC za Frotę 3.2 V6 - 480zł na rok. Auto jest zarejestrowane póki co na mnie i na tatę.
Ubezpieczenie załatwiane telefonicznie w centrali w Warszawie (bez pośredników) - AXA Direct.
STRUNA napisał(a):a przeczytałeś drobnym druczkiem że w razie wypadku to ubezpieczyciel pokrywa 30% szkód a tylko 70% ubezpieczalnia?
Powrót do Opłaty, ubezpieczenia, kolizje ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość