Witamy ! |
---|
|
Prorok78 napisał(a):No pieknie... i z motania samochodow dochodzimy powoli do motania garazy... a potem co ?? Domy off roadowe ??:):D
Dokładnie tak.Prorok78 napisał(a):czy MT w tym samym rozmiarze co szosowka (nawet taka 4x) bedzie wieksza z racji bieznika ??
Zawsze sprawdzaj średnicę opony. W przypadku opon MT standardowo się ją podaje, ale dla innych typów opon raczej nie.Pytam bo nie wiem czy jak w koncu szarpne sie na BFG to mam szukac 'swoj' rozmiar czy ciut mniejsze - niestety moje oponki robia na styk...:
Chodzi ci pewnie o wyprofilowanie boczne błotnika. Weź karton, przymocuj tymczasowo, odrysuj krawędź błotnika, zdejmij i tak dla każdego koła. Potem kładziesz wszystkie kartony w jednej linii, ustalasz, ile ma wynosić poszerzenie i rysujesz zewnętrzną krawędź. Dalej to już wycinanka.Prorok78 napisał(a):ksztalt ciezko zmotac tak zeby i wygladalo, i bylo identyczne na obu stronach
przemia napisał(a):Wystarczyło trochę podciąć tu i tam i weszły.
Dla chcącego nic trudnego, ta furka jest na 35"
tomik napisał(a):no i felgusie doczekały się lakierku
pavca napisał(a):tomik napisał(a):no i felgusie doczekały się lakierku
Kurde, ale widzę że te felgi od A ładnie wchodzą do modelu BMógł być zrobić tak fotkę bardziej z boku, żeby było widać czy koło jest równo z obrysem czy wystaje ?
pavca napisał(a):tomik napisał(a):no i felgusie doczekały się lakierku
Kurde, ale widzę że te felgi od A ładnie wchodzą do modelu BMógł być zrobić tak fotkę bardziej z boku, żeby było widać czy koło jest równo z obrysem czy wystaje ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości