Witamy ! |
---|
|
brum napisał(a):Dzisiaj ok 8:20 mijałem się z granatową Frotą A na MT i liftem. Jechała w kierunku Olkusza.
Lady_Killer napisał(a):dzisiaj, ok.godziny 19:00-19:30 przy Marszałkowskiej ( boczna uliczka) stała sobie samotnie FrotkaWX o ile dobrze pamiętam, oklejona na lewych przednich drzwiach i z tyłu.
JJKILLER napisał(a):Lady_Killer napisał(a):dzisiaj, ok.godziny 19:00-19:30 przy Marszałkowskiej ( boczna uliczka) stała sobie samotnie FrotkaWX o ile dobrze pamiętam, oklejona na lewych przednich drzwiach i z tyłu.
Dobrze że z dzisiejszego dnia cokolwiek pamiętasz![]()
![]()
Cobreti25 napisał(a):Jechałem za Astrą, bo gościu coś podejrzanie jechał... a Listek myk! i tyle go widziałem![]()
Również pozdrawiam
Lady_Killer napisał(a):dzisiaj, ok.godziny 19:00-19:30 przy Marszałkowskiej ( boczna uliczka) stała sobie samotnie FrotkaWX o ile dobrze pamiętam, oklejona na lewych przednich drzwiach i z tyłu.
Listek1212 napisał(a):O ile się nie mylę pewnie droga powrotna z Łodzi??Podobno ciekawie było...
![]()
Pozdrawiam Tomek
Cobreti25 napisał(a):Listek1212 napisał(a):O ile się nie mylę pewnie droga powrotna z Łodzi??Podobno ciekawie było...
![]()
Pozdrawiam Tomek
Niestety nie byłem![]()
Ale z fot widać, że było ciekawie
oposs napisał(a):Dzisiaj, Warszawa, Powstańców Śląskich srebrny sport B na AT z logo mazowieckiej, kto to?![]()
Dla ułatwienia dodam że była bardzo czysta
vit2107 napisał(a):brudnego Patrola
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość