Alocha klubowicze. Jak już napisałem jestem z Opola. Mam Frotke A Sport 2.0 zagazowana, czarny metalik (drobna perła). Jest piękna, dzika, niepokorna, wie czego chce, nigdy sie mnie nie słucha, nawet na prostej trochę ściąga w prawo

To moje pierwsze takie auto. Zawsze marzyłem o terenówce i naprawdę długo musiałem odkładać pieniążki zanim sobie ją kupiłem ale w końcu UDAŁO SIĘ!!!! Jeżdżę nią już od roku ale w sumie dopiero niedawno dowiedziałem sie o istnieniu tej strony i całego fanklubu (I tutaj ukłon w twoją stronę Artur, dzięki wielkie!!) Nawet nie wiedziałem że coś takiego w Polsce działa. Podoba mi sie ta strona, jest całkiem konkretna jeśli chodzi o laików i wtajemniczonych w temat Frotki. Dużo ciekawych rzeczy dowiedziałem sie tu o swoim aucie i nie tylko. Widze że nie tylko ja uprawiam ten sport przy użyciu bulwarowej Frontery. Z czasem powrzucam wam parę filmików i zdjęć z moich wypadów w teren. A tak na marginesie dodając to dzisiaj wybieram sie na kolejny wypad i nareszcie nie sam
Podsumowując, myślę że będę częściej tu zaglądał. Pozdrawiam
Wesołych świąt!!