z góry chciałbym przeprosić, że dopiero teraz was witam..
a witam was serdecznie miłośnicy frotek

Jest to moje pierwsze forum internetowe na które się zalogowałem i od którego nie mogę się oderwać.. tyle jest tu ciekawych rzeczy,wow

Dziś się dopiero zorientowałem, że wszyscy zanim napiszą na innych tematach witają się a ja jak zwykle zabrałem się troszeczkę od dupy strony..

Kurcze, jestem szczęśliwym posiadaczem fronterki od roku i nigdy wcześniej nie trafiłem na tę stronkę..

może dlatego, że rzadko surfuje po necie,, właściwie tylko jak czegoś szukam..
Jakoś ponad miesiąc temu zacząłem modyfikować swoją frotkę..
Wpierw zacząłem od zmian w audio, z tym nie miałem dużo problemów więc jakoś poszło.
Teraz szykuje się do zmian zewnętrznych jak podniesienie autka itd...
Niestety moja wiedza w sprawach mechanicznych jest zerowa do tego nie znam żadnego mechanika czy właściciela fronterki więc zacząłem szukać info w internecie...
Tak trafiłem tutaj i muszę się przyznać że bardzo się z tego cieszę

A tak przy okazji bo widze że większość z was tu zagląda, pilnie potrzebuje dobrego mechanika z okolic Wrocławia bo nie dobrze zaczyna sie dziać z układem kierowniczym w moim autku ( jakby wspomaganie nie działa przy zakrętach.. kierownica nie wraca i czuje jakiś opór skręcając, przy okazji musze wymienić klocki z przodu i gume na przegubie z jednej strony, chyba tak sie to nazywa

Z góry dziękuje za pomoc

Dobra, kończę już bo się rozpisałem a miałem się tylko przywitać..

pozdrawiam wszystkich i mam nadzieje do zobaczenia wkrótce