[bJestem nowym ,więć pare słów mieszkam na Śląsku.Frontere mam 3 miesiąc jak na razie jestem zadowolony 2.2 DTI wersja belgijska z takim smiesznym termobagiem choc mi sie to podoba!Jestem fotografem i dlatego moje czeste wyprawy plenerowe(fotografuje np. ptaki).Potrzebowałem napędu 4*4 . Przy okazi chciałbym prosic o informacje !Potrzebuję bagaznik który mozna jakos zamontować na dach nie mam relingów! I pytanie do klubowicza który potrafi otwierać zapasówkę nie mam klucza jak to mozna otworzyć nie uszkadzająć tego pojemnika??????? Za odpowiedzi dziękuję i pozdrawiam wszystkich miłosników Fronter....
. Pewnie nie masz kluczyka, więc najprościej jest iść do firmy, która otwiera zamki. Ja miałem identyczną sytuację, gość wymontował zamek, dorobił kluczyk i za parę godzin miałem gotowe, razem z nowym kluczykiem. Zapłaciłem niewiele.. do 50 zł.
Zgadza sie nie mam klucza, dostałem jakis który nie bardzo tam chce wejść!Wersja belgijska to tak która nie ma relingów tylko Termobag (dodatkowe podwyszenie dachu wygląda bardziej okrągła termobagi były montowane na zamówienie.)
Siemasz. Ja kiedyś miałem taką sytuację, pojechalem w pobliżu częstochowy do rędzin i tam jest koleś co mi wymontowal zamek i wstawił nowy i dał kluczyk, zrobił to na poczekaniu zapłaciłem 120zł a to był zamek w drzwiach.