Napisałem dwa zdanka i...uciekły w kierunku baaardzo witrualnej rzeczywistości

to jeszcze raz...
Witam wszystkich szczęśliwych posiadaczy frotek i nieszczęśliwych nieposiadaczy

Na imię mam Jacek i od dwóch tygodni w mojej skromnej stajni, jeden z boksów zajmuje 113-cie kompaktowo-terenowych koni, służących mam nadzieję do zbierania pozytywnych wrażeń

Każdego zatem ranka z zachwytem spoglądam na owo ciemno-zielone cudo skatalogowane jako OPEL FRONTERA 2,8 TDI w wersji LONG. Mieszkam w okolicach Warszawy (Łomianki) a swoją przygodę z off-roadem rozpocząłem kilka lat temu i otwarcie przyznaję, że nie jest to moje pierwsze auto którym można zjechać z utwardzonych szlaków. Obecny wybór zdecydowanie podyktowany brakiem większej gotówki poniekąd na powrót wciąga mnie do turystyczno-wyprawowej przygody. Krótko rzecz ujmując i podążając swoją charakterologiczną ciekawością i dociekliwością przeszłego i obecnego świata, przy pomocy nieocenionej wręcz internetowej przeglądarki natknąłem się na tworzoną przez Was nie tylko witrualną rzeczywistość i po wstępnym zapoznaniu z ciekawym rysem fanklubu postanowiłem złożyć swój akces...mam nadzieję na przyjęcie mnie przez Was do grona pozytywnie zakręconych

Z koleżeńskim pozdrowieniem !
MARGINES