jrzeuski napisał(a):Gadasz jakbyś swoją Frotkę codziennie pucował i woskował
A to ty pisałeś o frotce A to sorki , ja myślalem że o "lizaku"
Witamy ! |
---|
|
Moderator: TATAR
jrzeuski napisał(a):Gadasz jakbyś swoją Frotkę codziennie pucował i woskował
A Ty w robocie, że masz takie kosmate myśli?Odoll napisał(a):A to ty pisałeś o frotce A to sorki , ja myślalem że o "lizaku"
adriandol29 napisał(a):Witam. zastanawiałem się w którym dziale umieści wpis. Mam taki pomysł aby dodać do głównej strony forum zakładkę np. "Zrób to sam" w której były by szczegółowe opisy naprawy konkretnych usterek. Posiadam rozległa bazę zdjęć frontery 2.5 tds 97r. Obecnie jestem tez na etapie całkowitej odbudowy mojej froty wiec mogę porobić dokładniejsze fotki każdej podkładki jeżeli będzie to komuś pomocne.
adriandol29 napisał(a):Moze cos podpowiem. Pytac. Ja juz w tym typie silnika przerobilem juz chyba wszystko. Wymiany cylindrow. Napraawa glowic szlify podstaw dzwigienek walka z cisnieniem oleju itp. Znam ten silnik i mam bardzo duzo zdjęć. Mam fotki silnika z opla, chryslera i forda. Alfy nie biore w ogóle na wrsztat. Dlatego tez postanowilem kupic auto wlasnie z tym silnikiem. To nie jest zly motor. Poblemem jest tylko nie umiejetny serwis i zbyt pozne reakcje na to co sie dzieje z motorem. Ten silnik nie wybacza bledow i olewania usterek. Wedlug mnie duzym probleme jest stosowanie zlych filtrow oleju. A juz na pewno odradzam filtrona!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości