Witamy !

Witam...i o pomoc pytam

Jesteś nowy na forum? Przywitaj się w tym wątku, opisz swoje auto, napisz jak trafiłeś na forum ...

Moderator: TATAR

Re: Witam...i o pomoc pytam

Postprzez ktoś » 20 sty 2009 21:57:00

Panowie klasa sama w sobie...umówiłem się na wizytę na półtorej godziny przed nią, nie było najmniejszego problemu. Po przyjeździe porozpychali stoające na kanałach monstra i zrobili przegląd auta. Podejście do sprawy profesjonalne i bez ściemniania, oglądania czy oby felgi nie są porysowane i powyszczerbiane. Wytknięte w punktach wady(na szczęście bez żadnych poważnych, raczej kwestie typowo eksploatacyjne) dokładne sprawdzenie auta na kanale z podniesieniem przodu i tyłu, zdjęciem kół. Później przegląd tego co pod machą no i na koniec oczywiście jazda próbna po ich offroadowym torze...tak, tak mają tam taki w okolicy :lol: . Na zakończenie miłe zaskoczenie przy rozliczeniu. Wzięli nr. telefonu, pogadaliśmy o kobiecych :dupa: :mrgreen: no i obiecano mi przygotować jakąś ofertę na lift tyłu z "ajronami" w roli głównej. Co do auta byłem jeszcze obejrzeć dwa w podobnym wieku i ta którą zabrałem na randkę :glaszcze: do SkuraTeamu wypadła zdecydowanie najlepiej i sprawiła najlepsze wrażenie, nawet porównując z jadną, 2 lata młodsza. Dzięki za pomoc no i teraz się WITAM oficjalnie bo można powiedzieć że dziś stałem się "jej" nowym partnerem :mrgreen:
ktoś

Re: Witam...i o pomoc pytam

Postprzez oposs » 20 sty 2009 22:19:18

oposs
Moderator
Moderator

Pochwały: 4
Województwo: Mazowieckie
Samochód: Niestety nie mam już Frontery :(

Poprzednia strona

Powrót do Start