Witamy ! |
---|
|
Moderator: TATAR
Konstanty napisał(a):Cześć chłopakiDzięki za miłe przyjęcie co do piwa to spoko ino do każdego mam jechać z tym piwem ????.Co do mnie to jeżdzę OMEGĄ ale mam w planach zakup jakiejś FRONTERY ,pracuje w wulkanizacji we Wrocku .jakby co to zawsze pomogę (tyle co mogę) Pozdro
Balkandriver napisał(a):Konstanty napisał(a):Cześć chłopakiDzięki za miłe przyjęcie co do piwa to spoko ino do każdego mam jechać z tym piwem ????.Co do mnie to jeżdzę OMEGĄ ale mam w planach zakup jakiejś FRONTERY ,pracuje w wulkanizacji we Wrocku .jakby co to zawsze pomogę (tyle co mogę) Pozdro
Nooo, to jest zdrowe podejście do tematu!
Kolega zgłasza się już, bo zanim kupi Frontkę, to zdąży zebrać odpowiednią ilość piw![]()
![]()
![]()
A co do dystrybucji, to nie takie problemy rozwiązywaliśmy.
Powitać i za wzorzec stawiać![]()
BALKANDRIVER
Konstanty napisał(a):mam w planach zakup jakiejś FRONTERY ,pracuje w wulkanizacji we Wrocku .jakby co to zawsze pomogę (tyle co mogę)
maju napisał(a):Konstanty napisał(a):mam w planach zakup jakiejś FRONTERY ,pracuje w wulkanizacji we Wrocku .jakby co to zawsze pomogę (tyle co mogę)
Wrocław wita Wrocław.
To kupować bo coś mało tutaj Wrocławia.
A w jakiej części miasta ta wulkanizacja tak z ciekawości...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość