A finał jest taki że teraz mamy dwie Frocie
Witamy ! |
---|
|
Moderator: TATAR
Jarek sp3swj napisał(a):Ja trafiłme przez żonę.. bo to "przez nią" mamy Frotkę
szukaliśmy rodzinnego kombi...a żona wypatrzyła błękitny pojazd... i jest OK !!
Cobreti25 napisał(a):[quote="
To tak jak u mnie, tylko ja chciałem opla omege b, a moja Aldonka znalazła Frotkę...![]()
![]()
Chwała Jej za TO![]()
Lady_Killer napisał(a):BO ŻONY TRZEBA CHWALIĆ!!!![]()
![]()
Cobreti25 napisał(a):Lady_Killer napisał(a):BO ŻONY TRZEBA CHWALIĆ!!!![]()
![]()
Jak się coś potrzebuje......![]()
Neta napisał(a):(...) bo kto nie "smaruje" (żonie) (...)
Kozi napisał(a): No i masz babo placek po nowym roku kupujemy Frontere w wersji long
ziomal napisał(a):Jak trafiłem na forum?
ano bardzo prostowpisałem w google opel frontera i szukałem jakiś informacji i tak przez przypadek natrafiłem na to forum
Kozi napisał(a):Na wstępie serdecznie wszystkich witam i pozdrawiam z Piotrkowa Trybunalskiego.
Na forum trafiłem po części przez google, a po części przez moją narzeczoną
Rozglądamy się aktualnie za jakimś autem i były 2 możliwości. Pierwsza, kupić (tu opcja rozważana przeze mnie) kombi mianowicie volvo v40, opcja druga (czyli mojej kobiety) auto rodzinne pokroju renault scenic. Ciężko było nam dojść do porozumienia ze względu na to, że ona nie lubi kombi, a ja nie bardzo w wieku 25 lat chcę jeździć tatusiowozemNo i masz babo placek po nowym roku kupujemy Frontere w wersji long
Kozi napisał(a):Na wstępie serdecznie wszystkich witam i pozdrawiam z Piotrkowa Trybunalskiego. No i masz babo placek po nowym roku kupujemy Frontere w wersji long
tomecki_m napisał(a):Witam
Mam nawet ładną frotkę ale niestety skończył się silnik i szukam następnego.2.3 TD 1995 rocznik.Czuję że tu go znajdę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość